Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Bende katilmayi dusunuyorumda rakiplerimi merak ediyorum
Önce pusuya yatıp gözlemleyip sonra atağamı geçeceksin Memfis,ah seni gidi seniiii
Koş Nevreste ,bu arkadaşta katılacağım diyor peşini bırakma,sen gelene kadar ben tutarım.

Katılacağını biliyorum Buraya daha önce yazdı

Tamam bundan sonra gelen olursa tut bırakma
Nevreste bakıyorum yine av peşindesin,kimi tuzağa düşürsemde yarışmaya soksam diye bakıyorsun
Yine vardı 2 tane. 1bilinmeyen öbürünün ismini unuttum örtmenim
Bir kere Brunella i ben kandırdımen son verdiğim gazla rüzgarı solladı,haftasonuna katılacak yarışmaya

Hiçte bileBilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın Eses07 'e ver gazı ,O da katılsın

Hiçte bileBilinmeyen zaten istiyordu katılmayı,madem gaz vermede ustasın Eses07 'e ver gazı ,O da katılsın
Yok ben çekimserdim
Çünkü çaktırmadan diyet yapıyorum, birde 2 haftadır eşim iş yerine sabah 8 den öğlen 3 e kadar git gel yapıyor iş yoğunluğundan dolayı, normaldede hafta sonları eşim hazırlar beni uyandırırdı
Şimdi adama yeniden o eski şaşalı masaları hatırlatmak var işin ucunda

Yamuk görmesin mesajını geri silseni etiketlemedim ki aksini söyleme diye,banane işte katılacaktın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…