Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Ciddimisin ??? Cimcime niye uyelik iptali yaptirmus ki :KK43: :KK43: Off ya :KK43:

Tolin yine mi banlanmis , aaa yok artik :KK43:

Deynepnaz nerede peki :KK53: Prenses nerede bakim :KK51: Kizz ayakli gazete gibisin mash :-)
Ne sandın kızım:KK45:.Bugüne bugün aktif üyeyim,çoğu şeyden haberim oluyor.
Cimcimeyi Nevreste yazmıştı.
Tolini görmüştüm banlandığını,bugün siyasette de bayağı ban oldu
Deynepnazda dr gitmiş,dr 20 gün kadar mutfağa girme demiş,:KK8:

Vayy vayyy vayyy , sen neymisin be hatun :rolleyes: Basarilarinin devamini diliyorum beybisi :KK45:

Doktorun bana Deynepnaz yemek yapamıyacak 20 gün boyunca hep kahvaltı hazırlayacak birden fazla masa ile katılabilir mi diye mesaj attı:KK30::KK70:

Hastasın diye kıyamıyorum:cry:İstediğin kadar sofra ekleyebilirsin:-):rolleyes::KK70:
Söz vermiş bulınduk bir kere.:cool:Bazı tarifler düşündüm.Zor olanı yapmak zor geldi.Ne yapacağım,nasıl yapacağım ,tam olarak hiç bir fikrim yok henüz:KK64:.Amaaaan canım daha kaç gün var,düşünürüz birşeyler.Olmadı yediğim kahvaltı sofrasını atarım.:KK53:

Söz vermiş bulınduk bir kere.:cool:Bazı tarifler düşündüm.Zor olanı yapmak zor geldi.Ne yapacağım,nasıl yapacağım ,tam olarak hiç bir fikrim yok henüz:KK64:.Amaaaan canım daha kaç gün var,düşünürüz birşeyler.Olmadı yediğim kahvaltı sofrasını atarım.:KK53:
Daha vaktimiz çok canım mutlaka birşeyler bulursun:KK19:

Nevoşummm:KK3:

yamukprenses yamukprenses
@cimcimegfb
deynepnaz deynepnaz hani sofralariniz kizlar :kk77: Oturmaya mi geldik :KK53: :KK71:

@tolin ekmekleri aldin mi gi :KK45
Benim yerim dar Nurcuğum:KK48:
cimcime üyelik iptali yaptırmış
tolin geldiği gibi geri gitmiş,
deynepnaz nerede bilmiyorum:KK53:
yamuk prenses tembellik yapıyor
yoklama hazır örtmenim.
Deynepnaz akşam haberleri gibisin mübarek:KK70:Herkesi çağırmışsın ama seni de sahalara alalım lütfen, Nevreste Nevreste Deynepnazı sana paslıyorum:KK53::KK48:

Nevoşummm:KK3:

Benim yerim dar Nurcuğum:KK48:

Deynepnaz akşam haberleri gibisin mübarek:KK70:Herkesi çağırmışsın ama seni de sahalara alalım lütfen, Nevreste Nevreste Deynepnazı sana paslıyorum:KK53::KK48:
Nevreste yakaladı beni zaten:cry:Tembellik yapıyor yazmışım,kusura bakma kardeş.Gece 3 te masanı yüklemişsin.:cool:

X