2 oy kullanma hakkınız varsofralarin çoğu iştah açıcı görünüyor.ellerine sağlık hazirlayanlarin.ben en çok peynirli zeytinli omlet ve Kahvaltı masasını beğendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 oy kullanma hakkınız varsofralarin çoğu iştah açıcı görünüyor.ellerine sağlık hazirlayanlarin.ben en çok peynirli zeytinli omlet ve Kahvaltı masasını beğendim
Oyle diyosun onde gidene veriyolar sonra olan yine bize oluyo2 oy hakkınız vardıibiliyorsunuz değil mi
O zaman bana yollayabilirsin
Evet İzmirdeyim, ama Kakao ya yollamam, o daha güzelini yapıyordur
Yinede helva gonullerimizin sultaniBenimde kasdettiğim bu zatenHelvaya sıra gelene kadar neler neler var.
Olsun kız,bu uyarım sayesinde dünden beri 7 kişiye 2.oyu kullandırttım.Oyle diyosun onde gidene veriyolar sonra olan yine bize oluyo
Eminim çok beğenirimBelki benim baklavadan daha güzel oluyordur..Tarifimi değiştiririm..Yıllardır aynı tarif ile yapıyorum
Kime verdikleri onemli bize verdilerse tamamOlsun kız,bu uyarım sayesinde dünden beri 7 kişiye 2.oyu kullandırttım.
Evet, zaten benziyor dedimdi hatun, gerçi ziron tatlisida yapıyorlar, kizartip serbetliyorlar patates tatlısı yapan milletiz bizZiron diye yufkayla yapılan mantıya deniliyor
Avakodaya bayilirim avakodulu tosta verdim2 oy hakkınız vardıibiliyorsunuz değil mi
Sen şimdiden bizi etkiliyorsunHelva gelmeden oyları kapacaksınYinede helva gonullerimizin sultani
Eh kakaocum, geçengün katıl sen seni kazandırırz dediğin arkadaş yollasın sana
Hamsi tatlısı yapmayı düşünüyorum nasıl olur acabaEvet, zaten benziyor dedimdi hatun, gerçi ziron tatlisida yapıyorlar, kizartip serbetliyorlar patates tatlısı yapan milletiz biz
Teşekkür ederim canımnevreste sana da başarılar dilerim canım
Bir ara patlıcanın baklavasida çıkmıştı şimdi ses seda yok kendilerindenEvet, zaten benziyor dedimdi hatun, gerçi ziron tatlisida yapıyorlar, kizartip serbetliyorlar patates tatlısı yapan milletiz biz
İykkkkkkkkHamsi tatlısı yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaba