- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
yasak değilde başka şey yapalım..ama neee...???Tespitim arkadaslarin yorumuylada tescillenmistir
Kahvalti degil borek yarismasi olmaliymis
Bence odul alanlara yasak getirin artikKakao ve Ben yoneticim sana soyluyrm uyem sen isit
1.olana çırak verseler iyi olur değil mihahh işte orada duruyom ..bi bakıyom mutfak batmış işte diyom keşke bir çırağım olsaydıda şu mutfağımı toplasaydı
1.olana çırak verseler iyi olur değil mi
Kahvalti deme banaaahadi kızlar bana müsade oğlumu okuldan almaya gidiyom..kahvaltı yapacağız oğluşumla öpüyorum hepinizi bol,bol oylar gelmesi dileğiylee
OleyyyyyyyKıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofrası ..1..oyum eklediğinde şu görüntüsü ile aklımı başımdan alanarkadaşa gitti
2. oyum ise
Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofram-Sütaş Süt Sponsorluğunda.gitti Herkesin sofrası şahane ama 2 oyum var saadecebu kadar sofraya 2 oycuk nedirkii..
Kız dakika başı oylamaya mı bakıyorsun ne yapıyorsunbaşkasının aldığı oy değil de benim aldığım minicik oy mu zoruna gitti ,beğenmedin mi yoksa masamı
Nurun ilk 3 te olan sofrasındaki börek değil krep .yasak değilde başka şey yapalım..ama neee...???
aslında bana gore kahvaltı sofrasındaki olay sunum sofranın gorselligi kahvaltılık tarifler olsaydı ozaman tarif on planda olurdu gerci suan onde giden arkadasların sofra sunumlarıda guzelNurun ilk 3 te olan sofrasındaki börek değil krep .
Hanımlar tek sofra istenmedi sanırım lokomotif bir tarif yapılınca haliylede o tariflerde öne çıkıyor ...
Bence bu oylama diğerlerinden daha iyi gidiyor . Daha önceki yarışmalarda Sıgara böregi ve sade hamsinin 1. Oldugunu düşünürsek.
Kazen bey herkese haber verip oylar 100 leri geçince derecelerde değişe bilir ...
Kahvalti deme banaaa
Kakaom bide yememek için yapmayanlar var . Misal BENevet,,evett bana bu kadınlar kulübü çırak versin bak neler yaparım atarım bu siteyee oy anam oyyy..
Ay ablam istemem madalya falanAn itibariyle su böregi sofrasıyla naniş 1.
Nanam proluk dışında bide madalyamı geliyo ne
Ay ablam istemem madalya falanbenim sexyy profilime yakışmaz
Nurun ilk 3 te olan sofrasındaki börek değil krep .
Hanımlar tek sofra istenmedi sanırım lokomotif bir tarif yapılınca haliylede o tariflerde öne çıkıyor ...
Bence bu oylama diğerlerinden daha iyi gidiyor . Daha önceki yarışmalarda Sıgara böregi ve sade hamsinin 1. Oldugunu düşünürsek.
Kazen bey herkese haber verip oylar 100 leri geçince derecelerde değişe bilir ...