3e girdim ben ama aaa litfeen.Yumurta bile kıramıyorsunuz
Ben zati kırmamıştımYumurta bile kıramıyorsunuz
Sondan mı3e girdim ben ama aaa litfeen.
Hasladin sıçanlari yazik yazikBen zati kırmamıştım
Hangi 33e girdim ben ama aaa litfeen.
O kısmı önemli mi?Sondan mı
Gorduk senin kiramadigini
Bizde gece tostu kim yerdiKimkiiii
Yok beya ben dumduk yaptımKiz oneri sendendi ben gene 1ci seni düsunuyodum bu kiz onerdi sunumu harika olur diye ama neyse
Kız onu şöle dendi diye dedim az zeytin yağında krep tavasında pişirdi, üzerinize afiyet diyetteyimde birazBence o yağ yüzünden oldu
Değil tabi kiO kısmı önemli mi?
Elimden bu kadar geliyorGorduk senin kiramadigini
Sıçan deyip geçmeyin ilk defa böyle bir işe kalkıştım halkın taktirini topladı yani ne haberHasladin sıçanlari yazik yazik
Ben olsam arkasina minik minik siyah zeytin koyardimSıçan deyip geçmeyin ilk defa böyle bir işe kalkıştım halkın taktirini topladı yani ne haber
Yumurta deyince hiç aklıma gelmediSıçan deyip geçmeyin ilk defa böyle bir işe kalkıştım halkın taktirini topladı yani ne haber
Bende 2.yim ne olmuş
Niye kırmamış miyimOysaki bir yumurta yapamıyorlar dedirtmem diye o kadar söylendin
Ben ogun sobanin ustunde guvecte menemen yapcaktim sonra sucuklu istediler hayatta karistirip yemezler cins olduklari icin kismet degilmis hayaller hayatlarYumurta deyince hiç aklıma gelmedi
Abla ben bukadar halka açılacağımızı düşünmemiştim baştaYumurta deyince hiç aklıma gelmedi