- 13 Ocak 2020
- 45.221
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.480
- 598
- 33
3e girdim ben ama aaa litfeen.Yumurta bile kıramıyorsunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3e girdim ben ama aaa litfeen.Yumurta bile kıramıyorsunuz![]()
Ben zati kırmamıştımYumurta bile kıramıyorsunuz![]()
Sondan mı3e girdim ben ama aaa litfeen.
Hasladin sıçanlari yazik yazikBen zati kırmamıştım![]()
![]()
Hangi 33e girdim ben ama aaa litfeen.
O kısmı önemli mi?Sondan mı![]()
Gorduk senin kiramadigini
Bizde gece tostu kim yerdiKimkiiii![]()
Yok beya ben dumduk yaptımKiz oneri sendendi ben gene 1ci seni düsunuyodum bu kiz onerdi sunumu harika olur diye ama neyse![]()
Kız onu şöle dendi diye dedim az zeytin yağında krep tavasında pişirdi, üzerinize afiyet diyetteyimde birazBence o yağ yüzünden oldu![]()
Değil tabi kiO kısmı önemli mi?![]()
Elimden bu kadar geliyorGorduk senin kiramadigini![]()
Sıçan deyip geçmeyin ilk defa böyle bir işe kalkıştım halkın taktirini topladı yani ne haberHasladin sıçanlari yazik yazik![]()
Bizde gece tostu kim yerdi
Yok beya ben dumduk yaptım
Kız onu şöle dendi diye dedim az zeytin yağında krep tavasında pişirdi, üzerinize afiyet diyetteyimde biraz![]()
Ben olsam arkasina minik minik siyah zeytin koyardimSıçan deyip geçmeyin ilk defa böyle bir işe kalkıştım halkın taktirini topladı yani ne haber![]()
Yumurta deyince hiç aklıma gelmediSıçan deyip geçmeyin ilk defa böyle bir işe kalkıştım halkın taktirini topladı yani ne haber![]()
Bende 2.yim ne olmuş
Niye kırmamış miyimOysaki bir yumurta yapamıyorlar dedirtmem diye o kadar söylendin![]()
![]()
Ben ogun sobanin ustunde guvecte menemen yapcaktim sonra sucuklu istediler hayatta karistirip yemezler cins olduklari icin kismet degilmis hayaller hayatlarYumurta deyince hiç aklıma gelmedi![]()
Abla ben bukadar halka açılacağımızı düşünmemiştim baştaYumurta deyince hiç aklıma gelmedi![]()