- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.555
Inandik başaracağızElbet bir gun alacagiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inandik başaracağızElbet bir gun alacagiz
2 oy veriliyor ama tabi 1.de tuturman lazımToplamda genel olarak sorduydum
Bildiğim yerden çıksın âminYaparsın ya yarışma heyecanı falan gaza getiriyor
İnşallahElbet bir gun alacagiz
Ben seni etiketlerim kolay olacak diyor abla baktın yapabilirsin okeydir o zamanBildiğim yerden çıksın âmin
YeeeesssInandik başaracağız
Öff demekki birinciyi tutturursan şansın oluyo he yeni yeni seyler öğreniyorum cansin2 oy veriliyor ama tabi 1.de tuturman lazım
Ayy bende şimdi onu soracaktım neymiş diye son dakka yetişiyorum hepBen seni etiketlerim kolay olacak diyor abla baktın yapabilirsin okeydir o zaman
Daha öğrenecek çok şeyimiz var sende cansın ❤Öff demekki birinciyi tutturursan şansın oluyo he yeni yeni seyler öğreniyorum cansin
1 kasım saat 11 de başlıycak kategori açılır açılmaz onunla ilgili bir tarif seçip özelden Nevreste ablaya atıyorsun gerisini artık konuşursunuzAyy bende şimdi onu soracaktım neymiş diye son dakka yetişiyorum hep
Ben göstermedim korkmasın diyeArkadaşlar bu arada kocama gösterim yımırtalarımı beğenmedi.
Supersin bebeem,gece gece beni aydınlattın, yabancıydım buralara1 kasım saat 11 de başlıycak kategori açılır açılmaz onunla ilgili bir tarif seçip özelden Nevreste ablaya atıyorsun gerisini artık konuşursunuz
Ha bu arada bi kaç gün sonra salata yarışmadı var çok basit zevkine göre yap süsle at.
1 Kasım'da konuya gelirse veya bana konu açılınca özel mesaj yazarsa yardımcı olurum:)1 kasım saat 11 de başlıycak kategori açılır açılmaz onunla ilgili bir tarif seçip özelden Nevreste ablaya atıyorsun gerisini artık konuşursunuz
Ha bu arada bi kaç gün sonra salata yarışmadı var çok basit zevkine göre yap süsle at.
Rica ederimSupersin bebeem,gece gece beni aydınlattın, yabancıydım buralara
Evet abla anlatıyordum bende1 Kasım'da konuya gelirse veya bana konu açılınca özel mesaj yazarsa yardımcı olurum:)
Supersin bebeem,gece gece beni aydınlattın, yabancıydım buralara
Teşekkür ederim canım yöneticim :) bu arada cevap yazarken ifadelerim aktif değil kullanamıyorum,neden olabilir bulamadım1 Kasım'da konuya gelirse veya bana konu açılınca özel mesaj yazarsa yardımcı olurum:)
Artık takipteyim oleyyyBu bölümü takibe almakla başlayabilirsiniz:)Yemekteyiz, Benim Mutfağım
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com