- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
3 noktaya tıklamanız gerekiyor.Teşekkür ederim canım yöneticim :) bu arada cevap yazarken ifadelerim aktif değil kullanamıyorum,neden olabilir bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 noktaya tıklamanız gerekiyor.Teşekkür ederim canım yöneticim :) bu arada cevap yazarken ifadelerim aktif değil kullanamıyorum,neden olabilir bulamadım
Aha oldu galiba yıllardır sitedeyim beceriksizligime geldi teşekkür ederim canım yöneticim
Rica ederimAha oldu galiba yıllardır sitedeyim beceriksizligime geldi teşekkür ederim canım yöneticim
Teşekkür ederimKazanan arkadaş tebrik ediyorum pro olan arkadaşlarada hayırlı olsun
Ayyy canım çekti pattesli peynirli falanEki Görüntüle 2713483
Yarışma iptal ben bu peynirli patatesli yumurtayla katılmak istiyorum
Hadi bekliyomAyyy canım çekti pattesli peynirli falan
Sen burda dur biz seni oylarız
10Hadi bekliyom
Çok tatlısın
Ya baloncuk en çok seni seviyoz.
bak hemen eridimmmmYa baloncuk en çok seni seviyoz.
Boncuğum
Benmi kaldım prosuzBoncuğum
İnşallah en kısa zamanda sende kırmızılanırsın boncuğum ❤Benmi kaldım prosuz
Nevreste hanımcım duyrulurİnşallah en kısa zamanda sende kırmızılanırsın boncuğum ❤
Ay yine bir işler dönmüşşşAman biz zaten çok yanlış anladık kazen abi çıldırmasın biçer bizi Nevreste abla iyidir hoştur
Kukrim cim bize hediye etti kesesine bereket ❤ bizde oy verdik diye diye dolaştık kimsenin başı ağrımasın bizim yüzümüzden malum herkes istiyor bizde istiyorduk ordan bilirimAy yine bir işler dönmüşşş