- 22 Ağustos 2015
- 29.550
- 86.071
Sonucun ne oldu.. inşallah güzel gecmistirBı tek yımırta kırabiliyor belkim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucun ne oldu.. inşallah güzel gecmistirBı tek yımırta kırabiliyor belkim
Tüp bebeğe basladik valla hormon vermeye gittim tedavinin içinde buldum kendimi geçen hafta çarşamba dan beri hergun gidiyorumSonucun ne oldu.. inşallah güzel gecmistir
Bugün gideceğini yazmissin yanlış gormediysem zaten öyle oluyor bı bakmışsın bebiş senleTüp bebeğe basladik valla hormon vermeye gittim tedavinin içinde buldum kendimi geçen hafta çarşamba dan beri hergun gidiyorum
Yumurtayı güzel kiriyorshn demekki
Sağol beybi.Yumurtayı güzel kiriyorshn demekki
Eline saglik canim
Sırada salata varmış katilsammikiSağol beybi.
Ayyyy ağzın bal yesin bacım amin ins Allah hergunku sabah rutin tahlilleri ona göre ilacın dozunu söylüyorlar hergun aynı değerde devam dediler eşim sperm testi verecekti o iptal oldu veremedi geri geldikBugün gideceğini yazmissin yanlış gormediysem zaten öyle oluyor bı bakmışsın bebiş senle
Yumurtalarını toplayacaklari zaman alicaklari için demekki daha soraAyyyy ağzın bal yesin bacım amin ins Allah hergunku sabah rutin tahlilleri ona göre ilacın dozunu söylüyorlar hergun aynı değerde devam dediler eşim sperm testi verecekti o iptal oldu veremedi geri geldik
Yoksa ayıcık uyucuklu yapmam öyle.
Yok ya merve sade takılıcam bu sefer
Yok dosya ya koymak için birde kalitesine bakmak için istemişlerdi canım yumurta topandiktan sonra yine vermesi lazım iki kez olacak ama stres yaptı sanırım geri döndük hemşire kendini hazır hissedince gel demişYumurtalarını toplayacaklari zaman alicaklari için demekki daha sora
Kıçı kırık sucuklu yumurta 1. Oldu adaletin bumu dünya yimirtaya kuş kondurduk yine yaranamadikYoksa ayıcık uyucuklu yapmam öyle.
Şoyle mokkem bi sunum yaparım
Ama yada kuru soganli olur
Yüksekten ucmiyim..
Ben hala şaşkınım ben yapmadım ki ellerim yaptıKıçı kırık sucuklu yumurta 1. Oldu adaletin bumu dünya yimirtaya kuş kondurduk yine yaranamadik
Uçan yumurta görmemiş bunlarKıçı kırık sucuklu yumurta 1. Oldu adaletin bumu dünya yimirtaya kuş kondurduk yine yaranamadik
Çok sirindi yaa yumurtalarinBen hala şaşkınım ben yapmadım ki ellerim yaptı
Sen katılmadığın için mahrum kaldıkUçan yumurta görmemiş bunlar
Ucurmuşunuz bana gerek kalmadıSen katılmadığın için mahrum kaldık
Teşekkür ederim canım eğlenmek için yaptımÇok sirindi yaa yumurtalarin