- 22 Ağustos 2015
- 29.638
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.416
- 598
Sonucun ne oldu.. inşallah güzel gecmistirBı tek yımırta kırabiliyor belkim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucun ne oldu.. inşallah güzel gecmistirBı tek yımırta kırabiliyor belkim![]()
Tüp bebeğe basladik valla hormon vermeye gittim tedavinin içinde buldum kendimi geçen hafta çarşamba dan beri hergun gidiyorumSonucun ne oldu.. inşallah güzel gecmistir
Bugün gideceğini yazmissin yanlış gormediysemTüp bebeğe basladik valla hormon vermeye gittim tedavinin içinde buldum kendimi geçen hafta çarşamba dan beri hergun gidiyorum![]()
Yumurtayı güzel kiriyorshn demekki
Sağol beybi.Yumurtayı güzel kiriyorshn demekki
Eline saglik canim![]()
Sırada salata varmış katilsammikiSağol beybi.![]()
Ayyyy ağzın bal yesin bacım amin ins Allah hergunku sabah rutin tahlilleri ona göre ilacın dozunu söylüyorlar hergun aynı değerde devam dediler eşim sperm testi verecekti o iptal oldu veremedi geri geldikBugün gideceğini yazmissin yanlış gormediysemzaten öyle oluyor bı bakmışsın bebiş senle
![]()
Yumurtalarını toplayacaklari zaman alicaklari için demekki daha soraAyyyy ağzın bal yesin bacım amin ins Allah hergunku sabah rutin tahlilleri ona göre ilacın dozunu söylüyorlar hergun aynı değerde devam dediler eşim sperm testi verecekti o iptal oldu veremedi geri geldik![]()
Yoksa ayıcık uyucuklu yapmam öyle.
Yok ya merve sade takılıcam bu sefer
Yok dosya ya koymak için birde kalitesine bakmak için istemişlerdi canım yumurta topandiktan sonra yine vermesi lazım iki kez olacak ama stres yaptı sanırım geri döndük hemşire kendini hazır hissedince gel demişYumurtalarını toplayacaklari zaman alicaklari için demekki daha sora![]()
Kıçı kırık sucuklu yumurta 1. Oldu adaletin bumu dünya yimirtaya kuş kondurduk yine yaranamadikYoksa ayıcık uyucuklu yapmam öyle.
Şoyle mokkem bi sunum yaparım
Ama yada kuru soganli olur
Yüksekten ucmiyim..
Ben hala şaşkınım ben yapmadım ki ellerim yaptıKıçı kırık sucuklu yumurta 1. Oldu adaletin bumu dünya yimirtaya kuş kondurduk yine yaranamadik![]()
![]()
![]()
![]()
Uçan yumurta görmemiş bunlarKıçı kırık sucuklu yumurta 1. Oldu adaletin bumu dünya yimirtaya kuş kondurduk yine yaranamadik![]()
![]()
![]()
![]()
Çok sirindi yaa yumurtalarinBen hala şaşkınım ben yapmadım ki ellerim yaptı![]()
Sen katılmadığın için mahrum kaldıkUçan yumurta görmemiş bunlar![]()
Ucurmuşunuz bana gerek kalmadıSen katılmadığın için mahrum kaldık![]()
Teşekkür ederim canımÇok sirindi yaa yumurtalarin![]()