Ohhh oylar bölünsün şampiyon olamayin diye sinsilik yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh oylar bölünsün şampiyon olamayin diye sinsilik yaptım
Amin canımÇok teşekkür ederim hepinize ,herkesin eline sağlık .
Koca gece uyumadım ,sabah yediden uce kadar da hastanede idik . Üstüne ndeprem üzdü Allah'ım başka acılar vermesin.ulkemizin hiç bir yerine hepimiz muhafaza etsin .
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim hepinize ,herkesin eline sağlık .
Koca gece uyumadım ,sabah yediden uce kadar da hastanede idik . Üstüne ndeprem üzdü Allah'ım başka acılar vermesin.ulkemizin hiç bir yerine hepimiz muhafaza etsin .
Demiştim ama inkar etmiştinYoksa senmisin o, kütükler bir tanıdık geldi ama
Ama yasaktı açık veremezdimDemiştim ama inkar etmiştin
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Kafanız dağılsın diye açıkla dedim Nana'ya
Rabbim yardımcıları olsun
Tebrik ederim canım çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim hepinize ,herkesin eline sağlık .
Bunları unutturacak yeni şeyler olmasın bariAmin canım
2020 bitmek bilmiyor
Çok teşekkür ederim canımTebrik ederim canım çok geçmiş olsun
Sağol canım,öyle oldu gerçektenKukrim tebrik ederim bebişim,bu ay uğurlu ayın galiba
Hayyyy Allah razı olsun 2020 felaket yılı dediler bir dönüp kimse ben ne yaptım yapıyorum demedi rabbim bu günlerimizi aramasın vallaBunları unutturacak yeni şeyler olmasın bari
Çok teşekkür ederim canım
Tekrar geçmiş olsun ahretligimÇok teşekkür ederim hepinize ,herkesin eline sağlık .
Tatlida yapmıştı öyle demennn mervosaBı tek yımırta kırabiliyor belkim