- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.350
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kurutulmuşlardan anladım zatenTeşekkür ederim canım
Bidaha sana inanmicam küsum sana küsEvet 4 ayrı patatesli yaptım birini tabağa koydum
Bundan sonra onları çok göreceksinizBen kurutulmuşlardan anladım zaten
Yalancıyım zatenBidaha sana inanmicam küsum sana küs
Vur gafalarina gafalarina tavaynanSagol canim tavamla mesur olayim istedim.ama kiymetimi bilemediler
Çok şıktı ellerine sağlık ablacım ❤Bundan sonra onları çok göreceksiniz
Teşekkür ederim canımÇok şıktı ellerine sağlık ablacım ❤
Yollar çok sıkışıkmış yardım ekipleri ulaşamıyormuşBurda çok ambulans sesi geliyor ne oldu ki acaba yardıma giden ekipler mi
Bende hastaneye çok yakınım vızır vızır ambulams geçiyorYollar çok sıkışıkmış yardım ekipleri ulaşamıyormuş
Araya benim 10 kisiyide sıkıştırSonra oy verenlere teşekkür ederim
Çok zor rabbim kimseye yaşatmasın ölenlere rahmet kalanlara şifa versin inşallahBende hastaneye çok yakınım vızır vızır ambulams geçiyor
İzmir gibi bir yerde dilerim sayılar çok olmaz ama yerleşim çok sıkı ve kalabalık inşallah ölen daha fazla olmazÇok zor rabbim kimseye yaşatmasın ölenlere rahmet kalanlara şifa versin inşallah
Virüsten şikayet ediyorlar daha beteri olamaz diyorlar saniyelerle dünya yerle bir oluyor hala şükür yok hamd yok rabbim sonumuzu hayır etsin ins.allahÇok zor rabbim kimseye yaşatmasın ölenlere rahmet kalanlara şifa versin inşallah
İzmir gibi bir yerde dilerim sayılar çok olmaz ama yerleşim çok sıkı ve kalabalık inşallah ölen daha fazla olmaz
Amin inşallahVirüsten şikayet ediyorlar daha beteri olamaz diyorlar saniyelerle dünya yerle bir oluyor hala şükür yok hamd yok rabbim sonumuzu hayır etsin ins.allah