- 8 Nisan 2017
- 57.076
- 301.469
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kurutulmuşlardan anladım zatenTeşekkür ederim canım![]()
Bidaha sana inanmicam küsum sana küsEvet 4 ayrı patatesli yaptım birini tabağa koydum![]()
Bundan sonra onları çok göreceksinizBen kurutulmuşlardan anladım zaten![]()
Yalancıyım zatenBidaha sana inanmicam küsum sana küs![]()
Vur gafalarina gafalarina tavaynanSagol canim tavamla mesur olayim istedim.ama kiymetimi bilemediler![]()
Çok şıktı ellerine sağlık ablacım ❤Bundan sonra onları çok göreceksiniz![]()
Teşekkür ederim canımÇok şıktı ellerine sağlık ablacım ❤
Yollar çok sıkışıkmış yardım ekipleri ulaşamıyormuşBurda çok ambulans sesi geliyor ne oldu ki acabayardıma giden ekipler mi
![]()
Bende hastaneye çok yakınım vızır vızır ambulams geçiyorYollar çok sıkışıkmış yardım ekipleri ulaşamıyormuş![]()
Araya benim 10 kisiyide sıkıştırSonra oy verenlere teşekkür ederim![]()
Çok zor rabbim kimseye yaşatmasın ölenlere rahmet kalanlara şifa versin inşallahBende hastaneye çok yakınım vızır vızır ambulams geçiyor
İzmir gibi bir yerde dilerim sayılar çok olmaz ama yerleşim çok sıkı ve kalabalık inşallah ölen daha fazla olmazÇok zor rabbim kimseye yaşatmasın ölenlere rahmet kalanlara şifa versin inşallah![]()
Virüsten şikayet ediyorlar daha beteri olamaz diyorlar saniyelerle dünya yerle bir oluyor hala şükür yok hamd yok rabbim sonumuzu hayır etsin ins.allahÇok zor rabbim kimseye yaşatmasın ölenlere rahmet kalanlara şifa versin inşallah![]()
İzmir gibi bir yerde dilerim sayılar çok olmaz ama yerleşim çok sıkı ve kalabalık inşallah ölen daha fazla olmaz![]()
Amin inşallahVirüsten şikayet ediyorlar daha beteri olamaz diyorlar saniyelerle dünya yerle bir oluyor hala şükür yok hamd yok rabbim sonumuzu hayır etsin ins.allah