9 da kırmışOyum 10 yumurta kırmış çünkü :))
Söylemek yok kim yaptı :))Kizlar kim hangi yimirtayi yapti ki ayrica hepsi de lezzetli gorunuyor secmekte kararsizim
Onuda yaparız, çok hamaratiz o nekiOoooo hiç vermez miyim benden 100 puan ama hamur yarışması da yaparsak
Kiz bunlar dalga geciyo sandim aramizda sandim nebilim buralara gelcegini minik yoksa tava elimde kalirmiydim
Ben çalışmıyacam birde ocin takılacam
Bende herşey serbest
Siz beni sürekli yarışmalara çağırırsanız çıtır puf böreğine dönecekAma maşaallahın var çıtırsın
Adamlar evdekine değil dışardaki susluye bakar zatenŞaka bı yana hepsinden yiyoruz yediğimiz tarifler ama şekilli sükullu değil okadar fareli filan bence sade yapanlar üzülmesin.. normal hayatta böyle
Sen bizi görsen haline şükredersinSiz beni sürekli yarışmalara çağırırsanız çıtır puf böreğine dönecekzaten boy 1,5 metre hahahahaha
Katiliyorum canim sana sanki fare yiyolar normal hayatlarindaŞaka bı yana hepsinden yiyoruz yediğimiz tarifler ama şekilli sükullu değil okadar fareli filan bence sade yapanlar üzülmesin.. normal hayatta böyle
Ne münasebet annem küçükken bize yumurtayı fare şeklinde yapardıŞaka bı yana hepsinden yiyoruz yediğimiz tarifler ama şekilli sükullu değil okadar fareli filan bence sade yapanlar üzülmesin.. normal hayatta böyle
Yiyesin diyemi yoksa bak kizim yumurtada bir fareye benzer sakin bunu unutmami derdiNe münasebet annem küçükken bize yumurtayı fare şeklinde yapardı
Herkesin ellerine sağlık çok emek var yalnız
Yok yedirmek içinYiyesin diyemi yoksa bak kizim yumurtada bir fareye benzer sakin bunu unutmami derdi
Seninde vanım çok uğraşmışsınHerkesin ellerine sağlık çok emek var yalnız