Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CanımSeninde vanım çok uğraşmışsın
Karistiyorsun yanlızSeninde vanım çok uğraşmışsın
Farelere dikkat et elindeki ekmeği kemirirlerHepsine ekmek banasım geldi ellerinize sağlık kızlar..
Sen ve ben harickendimi saymiyorum dime
Sen bizi görsen haline şükredersin
Karistiyorsun yanlız
Yi destekliyorum
Cok heveslendin bana destek verseydin is buralara gelmicekti tavuktan yumurta bile cikarirdik elbirligiyle (sunum olarak)yaniSen ve ben haric
Pamuk gibi olucak dimi eline sağlık ablacımDiyorsun ki abla üzülme herkes puf böreği sayenizde çok acıktım yanlarda simit, göbekte mayalı börek görüntüsüne bürünmek için poğaça yoğurmayı düşünüyorum, heeeeep sizin yüzünüzden
Yumurta da kırsam ben gidiyorum bu topik çok tehlikeli, insanı şeytana uyduruyor
Biz puf puf oldukDiyorsun ki abla üzülme herkes puf böreği sayenizde çok acıktım yanlarda simit, göbekte mayalı börek görüntüsüne bürünmek için poğaça yoğurmayı düşünüyorum, heeeeep sizin yüzünüzden
Yumurta da kırsam ben gidiyorum bu topik çok tehlikeli, insanı şeytana uyduruyor
Ne bileyim benCok heveslendin bana destek verseydin is buralara gelmicekti tavuktan yumurta bile cikarirdik elbirligiyle (sunum olarak)yani
Bilmiyorum. 2 fare var birini 3 numarayı tahmin ediyorumEvva yaptı bence onu
Hangi devir kız o biz yağlı ekmek yerde süte banardik ekmekleri hiç öyle şekiller görmedimNe münasebet annem küçükken bize yumurtayı fare şeklinde yapardı