Ben oylama yemek bölümünde kendi aramizda yapılacak zannettim pek önemsemedim sunum için sadece şirin bişey çıkarmak istedim ama pek sevdiremedim kendimiTeşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık
Tatliş olmuştuBen oylama yemek bölümünde kendi aramizda yapılacak zannettim pek önemsemedim sunum için sadece şirin bişey çıkarmak istedim ama pek sevdiremedim kendimi
Kız o 50 oyun yarısını bana niye vermediler sıçanlar arasında ayrımcılık yaptılar ne kadan ayıp
Hiç işteeeeTatliş olmuştune bilsin bunlar hayatlarında öyle yumuryamı yediler
Neden diye sorarsan iki tane fazlaydıKız o 50 oyun yarısını bana niye vermediler sıçanlar arasında ayrımcılık yaptılar ne kadan ayıp
Pogacadan fazla oy aldığın için bende seni tebrik ederim gara tavanlaTebrik ederim kizlar
Sagol canim tavamla mesur olayim istedim.ama kiymetimi bilemedilerPogacadan fazla oy aldığın için bende seni tebrik ederim gara tavanla
Canim vallaaa ben senden daha cok guldum kendimeHerkesin elllerine sağlık kusura bakmayın gülüyoruz eğleniyoruz affola ❤
Yok canım depremden dolayı dedim yüreğimiz orda tabiCanim vallaaa ben senden daha cok guldum kendime
Dogru diyosunYok canım depremden dolayı dedim yüreğimiz orda tabi
Patetesli demekTeşekkür ederim canım
Evet 4 ayrı patatesli yaptım birini tabağa koydumPatetesli demek