Siz selamsizlar köyünden miydinizAma hangi ayyyy
1 Kasım'da benden size konu yokİşin olunca konuyu nanaya kilitle git
Ama sonrasını düşünemiyorum
Seninle bu konuda konuşmak istemedigime karar verdim şu anHaziransen ağustos muydu?
Aslan burcuydun galiba
Kimin eltisi buuu
Bu kobrayı nerden buldun
Nevos ya1 Kasım'da benden size konu yok
Şakada yapmıyorum
Malesef öyle değil. Benim benim sen değilsinSeninle bu konuda konuşmak istemedigime karar verdim şu an
Seni doğmadan yazdirmislar,En çıtır benim işte
Yok ciddiyim görürsünüzNevos ya
Küserim bndeYok ciddiyim görürsünüz
Yok ben bilmem oralari,bana baksana sen karşında sultan var ne bilsin köyü ineğiSiz selamsizlar köyünden miydiniz
Yimirtayi gönderdiğim de maşallah 1. Sensin dedin bende herkese aynısını soyluyon demi dedim beni yaniltmadin mumun yatsıya kadar bile yanmadı artık vaadlere karnımiz tokOyyyy görün görün has üye bu hassss, dur yarın senin bilinci olduğunu tüm kk ya bildiririm ben, kazen abiden bildirim isterim kırmıyor beni
Ben daha kabul etmedim, 31 ekim gece 11 e kadar süre istedim1 Kasım'da yarışma sende o zaman
Bu ay sınavım var zaten sana geçmiş olsun
Dur sana kasım ve aralık ayı için 1.lik yazıyorumTeşekür ederimçok naziksiniz editör ablacım herzaman size layık bir yarışmacı olacağım
Tam bir brütüs kokusu alıyorumİşin olunca konuyu nanaya kilitle git
Ama sonrasını düşünemiyorum
Kopyala yapıştırYimirtayi gönderdiğim de maşallah 1. Sensin dedin bende herkese aynısını soyluyon demi dedim beni yaniltmadin mumun yatsıya kadar bile yanmadı artık vaadlere karnımiz tok
Kabul et ya ben sana bıraktım.Hem bu ay karışık olacak sen daha iyi halledersinBen daha kabul etmedim, 31 ekim gece 11 e kadar süre istedim
Dur sana kasım ve aralık ayı için 1.lik yazıyorum
Tam bir brütüs kokusu alıyorum
30 yaş altına yok sevinsin bebelerBalon mu dagitiyorsun alirim bi tane
Tepinen emojiNoluyo yaa kollarını kaldıran emoji anladı sen
Taraf tutma başkanBen daha kabul etmedim, 31 ekim gece 11 e kadar süre istedim
Dur sana kasım ve aralık ayı için 1.lik yazıyorum
Tam bir brütüs kokusu alıyorum