- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
söz konusu ortim olunca salon kadını cizgimden cikiyorumGızzz sana noluyo zatın aldın başını gidiyon sultan falan dinlemeyip dalacam şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söz konusu ortim olunca salon kadını cizgimden cikiyorumGızzz sana noluyo zatın aldın başını gidiyon sultan falan dinlemeyip dalacam şimdi
Şaka yaptimmmmmmmDaha şimdi fıstık dedim ,Brutus
Ama hangi ayyyy92 dogumlu 28
Ahh kınalı kuzum bee ,sende mi benden küçük muydun92 dogumlu 28
Asgari ücret altında olursa kabul etme sakınSırf yönetim organizasyonumu beğendi diye bunlar kazen abi ile telefonda konuştuk 1 kasıma birşeyler yapacağız , planlarım var çok beğendi galiba benimle devam edecekler
Haziran sen ağustos muydu?Ama hangi ayyyy
Bana abla,teyze demezsen olabilirE bu kk hayati çekilmez tabi
Beni napsak ya onur konuğu olarak konularin başına etiket falan yapabiliyozmu acaba kazene sormam lazım
ÖyleymişimAhh kınalı kuzum bee ,sende mi benden küçük muydun
Oyyyy görün görün has üye bu hassss, dur yarın senin bilinci olduğunu tüm kk ya bildiririm ben, kazen abiden bildirim isterim kırmıyor beniBeni örnek gosterebilirsin nana editör ablacım
1 Kasım'da yarışma sende o zamanSırf yönetim organizasyonumu beğendi diye bunlar kazen abi ile telefonda konuştuk 1 kasıma birşeyler yapacağız , planlarım var çok beğendi galiba benimle devam edecekler
Senin için kara listede diyolllaaaAnaaaaaa burdadaaaa ismim yer aliyo
Tamam O zaman olurŞaka yaptimmmmmmm
Bebelere balonnnnnAhh kınalı kuzum bee ,sende mi benden küçük muydun
Teşekür ederim çok naziksiniz editör ablacım herzaman size layık bir yarışmacı olacağımOyyyy görün görün has üye bu hassss, dur yarın senin bilinci olduğunu tüm kk ya bildiririm ben, kazen abiden bildirim isterim kırmıyor beni
Noluyo yaa kollarını kaldıran emoji anladı senTamam O zaman olur
Heee sorma oyle diyolaaa ama pekte inanma.sen.diyenlereSenin için kara listede diyolllaaa
İşin olunca konuyu nanaya kilitle gitÇok rahatladım
Balon mu dagitiyorsun alirim bi taneBebelere balonnnnn