- 16 Ağustos 2010
- 292.953
- 602.707
- 43
Sonraki konuda yorum yazmam4 ten beri buradayım sen yoksunO kadar çabaladım sakın bunu görmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonraki konuda yorum yazmam4 ten beri buradayım sen yoksunO kadar çabaladım sakın bunu görmeyin
Berhudar ol evladımŞefim allah razı olsun
İnşallahSenmisin konu sahibesi busefer
Ben önce verdim sonra düşündümBen oldugumu dusunup, bana vermek istedin mi istemedin mi. Onu de hele sen
Kasim benim icin doğum günümdü, simdi yoğun bakim hatiralari. Bilincalti didikliyoBoşver geçmişi
İyidir canım çok şükür
Halbuki bir yumurta kıracakmışızTamam devam et o zaman
Niye güldünüz kızFeslegen Kokulu Nane oy verirmisin rica etsem
Salatayı da o yürütsün mademTamam devam et o zaman
O kadar emek ettim görünmemiş akşama yemek bile yapamadım telefonla her yere yetişmeye çalıştımSonraki konuda yorum yazmam4 ten beri buradayım sen yoksun
Etiket yaptım diye güldüm canım şenlik bişey yokNiye güldünüz kız
Kim dedi görülmemişO kadar emek ettim görünmemiş akşama yemek bile yapamadım telefonla her yere yetişmeye çalıştım
Kiz ben bile yapmadim makarna yaptim tamamO kadar emek ettim görünmemiş akşama yemek bile yapamadım telefonla her yere yetişmeye çalıştım
Ben gördüm o yeterKim dedi görülmemiş
Şaka yapıyorlar canımBen gördüm o yeter
❤❤❤Etiket yaptım diye güldüm canım şenlik bişey yok
NeyiO kadar çabaladım sakın bunu görmeyin
O zaman daha bildirim gitmemişti bende oy lar artsın diye etiket yapıyordum
Sende katildin miO zaman daha bildirim gitmemişti bende oy lar artsın diye etiket yapıyordum
Tabi kiSende katildin mi
İyi yapmışsın canım. Bana bildirim gelmedi çünküO zaman daha bildirim gitmemişti bende oy lar artsın diye etiket yapıyordum
Teşekkür ederiz bir dahakine seni de beklerizOyumu verdim Tenceresiz kaldim anne . Herkese başarılar diliyorum