- 8 Nisan 2017
- 57.087
- 301.537
- 698
AhahahahahahaKimse kimsenin yaptigini bilseydi zaten boyle olmazdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahahahahaKimse kimsenin yaptigini bilseydi zaten boyle olmazdi![]()
Sucuk vardida bizmi yapmadık gelmedi gelmedi gelecek diye almıyorumSucuklu varken kapamada nedir![]()
İlk defa böyle oldu çok uzadıSucuk vardida bizmi yapmadık gelmedi gelmedi gelecek diye almıyorum![]()
Ben olsam abime mail atardim nerde benim uscuklarim diye Vadofane biktirana kadar mail attim geldi çünküSucuk vardida bizmi yapmadık gelmedi gelmedi gelecek diye almıyorum![]()
Bence değişmezdiKimse kimsenin yaptigini bilseydi zaten boyle olmazdi![]()
He o sağlıklı tabak senin heee anladımBen diyetteydim yoksa bende krep bol tereyağlı kaşarlı yumurta yapardım![]()
NedenkiBence değişmezdi![]()
Biz seninle anlaşamıyoruzHe o sağlıklı tabak senin heee anladım![]()
Yani oylar isimler belli olsa değişmezdi diyorumNedenki![]()
Diyomki çirkefe bağlamim yüz yüze bakiyozBen olsam abime mail atardim nerde benim uscuklarim diye Vadofane biktirana kadar mail attim geldi çünkü![]()
Ben anlamam kk dan para toplayın kolimi gönderin hemde fazlasıyla 1 ay olduİlk defa böyle oldu çok uzadı![]()
Ben olsam bulunduğum müşteri hizmetlerini çoktan aramıştımBen anlamam kk dan para toplayın kolimi gönderin hemde fazlasıyla 1 ay oldu![]()
![]()
![]()
![]()
Oylari demiyorum yavvvv mesela 2sucuk olmazdi 2sıcan olmazdi birbirimizi bilseydikYani oylar isimler belli olsa değişmezdi diyorum![]()
Ben olsam etiket yapardim abimiDiyomki çirkefe bağlamim yüz yüze bakiyoz![]()
![]()
![]()
Aşkolsun abla ben de seni hep buluyorum ama bu sefer kukrim ağır bastı
Göreceksiniz benim kategori de bunlar yaşanmayacak
Evet canım sende buluyorsun biliyorumAşkolsun abla ben de seni hep buluyorum ama bu sefer kukrim ağır bastıyoksa sen benim gönlümün 1 numarasısın
![]()
GöreceğizGöreceksiniz benim kategori de bunlar yaşanmayacak![]()
Sence? Sübliminal mesaj da verdim ama anlamadın mıEvet canım sende buluyorsun biliyorumAma bu sefer buldun mu bilmem
![]()