- 8 Nisan 2017
- 56.743
- 296.420
AhahahahahahaKimse kimsenin yaptigini bilseydi zaten boyle olmazdi
Sucuk vardida bizmi yapmadık gelmedi gelmedi gelecek diye almıyorumSucuklu varken kapamada nedir
İlk defa böyle oldu çok uzadıSucuk vardida bizmi yapmadık gelmedi gelmedi gelecek diye almıyorum
Ben olsam abime mail atardim nerde benim uscuklarim diye Vadofane biktirana kadar mail attim geldi çünküSucuk vardida bizmi yapmadık gelmedi gelmedi gelecek diye almıyorum
Bence değişmezdiKimse kimsenin yaptigini bilseydi zaten boyle olmazdi
He o sağlıklı tabak senin heee anladımBen diyetteydim yoksa bende krep bol tereyağlı kaşarlı yumurta yapardım
NedenkiBence değişmezdi
Biz seninle anlaşamıyoruzHe o sağlıklı tabak senin heee anladım
Yani oylar isimler belli olsa değişmezdi diyorumNedenki
Diyomki çirkefe bağlamim yüz yüze bakiyozBen olsam abime mail atardim nerde benim uscuklarim diye Vadofane biktirana kadar mail attim geldi çünkü
Ben anlamam kk dan para toplayın kolimi gönderin hemde fazlasıyla 1 ay olduİlk defa böyle oldu çok uzadı
Ben olsam bulunduğum müşteri hizmetlerini çoktan aramıştımBen anlamam kk dan para toplayın kolimi gönderin hemde fazlasıyla 1 ay oldu
Oylari demiyorum yavvvv mesela 2sucuk olmazdi 2sıcan olmazdi birbirimizi bilseydikYani oylar isimler belli olsa değişmezdi diyorum
Ben olsam etiket yapardim abimiDiyomki çirkefe bağlamim yüz yüze bakiyoz
Aşkolsun abla ben de seni hep buluyorum ama bu sefer kukrim ağır bastı
Göreceksiniz benim kategori de bunlar yaşanmayacak
Evet canım sende buluyorsun biliyorumAşkolsun abla ben de seni hep buluyorum ama bu sefer kukrim ağır bastıyoksa sen benim gönlümün 1 numarasısın
GöreceğizGöreceksiniz benim kategori de bunlar yaşanmayacak
Sence? Sübliminal mesaj da verdim ama anlamadın mıEvet canım sende buluyorsun biliyorumAma bu sefer buldun mu bilmem