- 16 Ağustos 2010
- 292.951
- 602.697
- 43
Şaşırdık mı hayırKim yiyecek bu saatte biliyorsun ki son dakika yaptım yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaşırdık mı hayırKim yiyecek bu saatte biliyorsun ki son dakika yaptım yine
Ne güzel benim eşim de istiyor daha aksma yemegi yok birde ona dolma doldurcam GECE yeŞimdi şöyle mübarek dizi izliyodum dedim ki neden boş duruyosun yarının yemeğini yapsana. Tabi gaza getiren biri oldu @pawlover
2 tane var:)Sucuklu yumurtanin kazanacagi cok belliydi bence yarisma disi kalmaliydi ciks olmadi bu
Sen sipariş verisinde ben yapmamı hemşom hatta sana koşan tavuk yumurtası ayalarım hemide maratondan yeni çıkmış taze tazeHemşom benim ev yakın adres ver 15 dkya sendeyim
Ne güzel benim eşim de istiyor daha aksma yemegi yok birde ona dolma doldurcam GECE ye
Çok sağol yaSen sipariş verisinde ben yapmamı hemşom hatta sana koşan tavuk yumurtası ayalarım hemide maratondan yeni çıkmış taze taze
#TavuklarEvdeKalsinHorozlarDışarıhay hay siz sipariş verin ben tavukları dolaştırmaya çıkarır getiririm
Yoksa gece sarma mı yaptın:)Doldurma kolay geceye sarma çok iyi gidiyo
Cirpilmamis sucuklu yumurta bana gore sucuklu yumurta degil onde olan gibi yaparim her zaman zaten2 tane var:)
Sen kime verdin:)Cirpilmamis sucuklu yumurta bana gore sucuklu yumurta degil onde olan gibi yaparim her zaman zaten
Zaten yarışmanın amacı da #tavuklarartikgezmesin tepkisiydi#TavuklarEvdeKalsinHorozlarDışarı
Soğanım bitmişti sakince bekledim.Yoksa gece sarma mı yaptın:)
Zaten yarışmanın amacı da #tavuklarartikgezmesin tepkisiydi
Ellerin dert görmesinSoğanım bitmişti sakince bekledim.
İlk fırsatta yapınca bi anarım seni
Üretimi durdurma#TavuklarEvdeKalsinHorozlarDışarı
Hadi canımBildirim gitti