- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sen beni bul beni onlar belli zatenDur hele açıklansın da irezil olmayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen beni bul beni onlar belli zatenDur hele açıklansın da irezil olmayayım
Beni buldun mu
Buldum kokusunu aldım bile aldımBeni buldun mu
Ohooo senin burda olduğunu ben bilirmiyim kiSen beni bul beni onlar belli zaten
Yarın Nana açıklayacak diyollaNanayı gözüm ısırıyo gibi oluyo ama belli olmaz bu işler diyorum
Elini vicdanına koy, kolisi 25 lira sevelim lütfen4 ama yumurtasiz yumurta yemiyorum sevmiyorum yumurtasız şekilde 4 en güzeli
Uscuk yokBuldum kokusunu aldım bile aldım
Yok yok artık uslandım gece yemek bitti artıkAbla WunderLost gece yemek yiyor ve herkesi peşine takıyor
Ay benim haberim yoktu denk gelmedim hiç kimler katıldı bilmiyorum tahmin yürütemiyorum ama benim oy verdiğim domatesin içine yumurta olayı eğer katıldıysa blue perii derdim ben süslü süslüBir kaç tanesini tahmin ediyorum ama bakalım doğru mu çıkacak :))
Oooo bonusum aşkolsun oyuna getirdiler beni anla sen artikOhooo senin burda olduğunu ben bilirmiyim ki
Alıcı gözüyle bi daha bakim
Nana yaptı yarışmayı bişey soyletmiyorİsimleri gizlemek kimin fikriydi
Iyki gizlediler sussanaaaİsimleri gizlemek kimin fikriydi
Ne oyunu ya kimse görmeden ,oylamadan yarışma olur muOooo bonusum aşkolsun oyuna getirdiler beni anla sen artik
Blue nün neti yok ama blue olsaydı iki blue derdim cekimi çok benziyorYok yok artık uslandım gece yemek bitti artık
Ay benim haberim yoktu denk gelmedim hiç kimler katıldı bilmiyorum tahmin yürütemiyorum ama benim oy verdiğim domatesin içine yumurta olayı eğer katıldıysa blue perii derdim ben süslü süslü
Elini vicdanına koy, kolisi 25 lira sevelim lütfen
Yarın açıklanacakIyki gizlediler sussanaaa
GördümUscuk yok