- 8 Aralık 2011
- 43.859
- 152.603
Sponsorunuz benim tavuk çiftliğim varBirazdan yumurtacılar sponsor olmaya gelecek, bizim gibi aktif hanımlar var kaçırmazlar. Pınar'ın da labne dışında diğer ürünlerini sponsor olmaya davet ediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sponsorunuz benim tavuk çiftliğim varBirazdan yumurtacılar sponsor olmaya gelecek, bizim gibi aktif hanımlar var kaçırmazlar. Pınar'ın da labne dışında diğer ürünlerini sponsor olmaya davet ediyoruz
Ben bugün gördüm yahu Bonus dün uykuya dalinca görmemişim hemen şipşak yapıp attımDün geceden beri konuda konuşuyoruz,nana profiline yazdı
Ben ne bilim gece yemek yapıyodum görmedim.Dün geceden beri konuda konuşuyoruz,nana profiline yazdı
Yapmak serbest yemek yasakBen ne bilim gece yemek yapıyodum görmedim.
GECE.
Seviliyorsun tabi kiHala burdayım sevdim demek
Hemşom o zaman sonraki yarışmada yımırtalar sendenSponsorunuz benim tavuk çiftliğim var
Bizi seviyorsun ,biz de seni seviyoruz
OleyyyyyyyySponsorunuz benim tavuk çiftliğim var
Gece gece yemek mi yapilirBen ne bilim gece yemek yapıyodum görmedim.
GECE.
Yedik yoksa getirirdimSeviyorum gerçekten getir yumurtaya mum batıralım çok romantik oldu
hay hay siz sipariş verin ben tavukları dolaştırmaya çıkarır getiririmHemşom o zaman sonraki yarışmada yımırtalar senden
Benimkine koyalımYedik yoksa getirirdim
Hemşom benim ev yakın adres ver 15 dkya sendeyimhay hay siz sipariş verin ben tavukları dolaştırmaya çıkarır getiririm
Hala duruyor muBenimkine koyalım
Gece gece yemek mi yapilir
Aksam oldu aksam ne yımırtası çıkcak yer ariyo artik gitti yerdenYedik yoksa getirirdim
Kim yiyecek bu saatte biliyorsun ki son dakika yaptım yineHala duruyor mu
Gezen tavuk böyle bişeymiydi yahay hay siz sipariş verin ben tavukları dolaştırmaya çıkarır getiririm