- 8 Aralık 2011
- 45.404
- 163.862
- 798
Sponsorunuz benim tavuk çiftliğim varBirazdan yumurtacılar sponsor olmaya gelecek, bizim gibi aktif hanımlar var kaçırmazlar. Pınar'ın da labne dışında diğer ürünlerini sponsor olmaya davet ediyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sponsorunuz benim tavuk çiftliğim varBirazdan yumurtacılar sponsor olmaya gelecek, bizim gibi aktif hanımlar var kaçırmazlar. Pınar'ın da labne dışında diğer ürünlerini sponsor olmaya davet ediyoruz![]()
Ben bugün gördüm yahuDün geceden beri konuda konuşuyoruz,nana profiline yazdı
![]()
Ben ne bilim gece yemek yapıyodum görmedim.Dün geceden beri konuda konuşuyoruz,nana profiline yazdı
![]()
Yapmak serbest yemek yasakBen ne bilim gece yemek yapıyodum görmedim.
GECE.
![]()
Seviliyorsun tabi kiHala burdayım sevdim demek
Hemşom o zaman sonraki yarışmada yımırtalar sendenSponsorunuz benim tavuk çiftliğim var![]()
![]()
Bizi seviyorsun ,biz de seni seviyoruz![]()
Gece gece yemek mi yapilirBen ne bilim gece yemek yapıyodum görmedim.
GECE.
![]()
Seviyorum gerçekten getir yumurtaya mum batıralım çok romantik oldu
hay hay siz sipariş verin ben tavukları dolaştırmaya çıkarır getiririmHemşom o zaman sonraki yarışmada yımırtalar senden![]()
Hemşom benim ev yakın adres ver 15 dkya sendeyimhay hay siz sipariş verin ben tavukları dolaştırmaya çıkarır getiririm![]()
Hala duruyor muBenimkine koyalım![]()
Gece gece yemek mi yapilir![]()
Aksam oldu aksam ne yımırtası çıkcak yer ariyo artik gitti yerden![]()
![]()
Yedik yoksa getirirdim
![]()
Kim yiyecek bu saatteHala duruyor mu![]()
Gezen tavuk böyle bişeymiydi yahay hay siz sipariş verin ben tavukları dolaştırmaya çıkarır getiririm![]()