- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hayirrrrr yimirtayi degil beni kaybedersinKazen bildirim göndersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirrrrr yimirtayi degil beni kaybedersinKazen bildirim göndersin
Gece yok sabah yapılıyorAyy geldim geldim bakayim hemen beğendiğim olursa gece yaparım hem
Kızartlırlıkken biraz masumiyeti kaçmışEfser'im yumurtalar masum olur
Allah korusunHayirrrrr yimirtayi degil beni kaybedersin
tabi kiSende mi katıldın?
Kızartlırlıkken biraz masumiyeti kaçmış
sucuğa bakamıyorumbakarken bile kalori aldığımı zannediyorum
Orası öyle:)Hepimiz diyetliğiz aslındaKızartlırlıkken biraz masumiyeti kaçmış
sucuğa bakamıyorumbakarken bile kalori aldığımı zannediyorum
Kaç kes sordum bana arşifi döktürmeyin buraya bide bana mavi boncuk verdiAma içinde yumurta olan kahvaltı tarifi demek istedi.Menemen bile olur dedi:)
Yeminle hiç bir iş yapmadim yumurta kırdım diye her iş beni bekliyoro Allah dan cocuklarin karnı tokNe gülüyonuz olum gizli saklı iş yapıyonuz yaa
O hep ponçikEfsere naptın sen nerde ponçik efser
Bana da kesin 1.sin dediKaç kes sordum bana arşifi döktürmeyin buraya bide bana mavi boncuk verdi
Bundan dimiKaç kes sordum bana arşifi döktürmeyin buraya bide bana mavi boncuk verdi
HayınBana da kesin 1.sin dedi
Abla biz masumiyeti kaçmamışlardan yirizEvet pamuk gibi olacak sonra bana göbek, basen, yan simitler, ay çöreği gibi bir yüz olarak geri dönecek
Ben karışmam herşey serbest dedim, delillerim var
Benimki memede uyudu yemek yapamadim burasi yuzunden simdi git yumurta al aksama kir yumurta yesinler diyo seytanYeminle hiç bir iş yapmadim yumurta kırdım diye her iş beni bekliyoro Allah dan cocuklarin karnı tok
Ben hile olmasın diye açık açık diyemedim aynısını bana söylediBana da kesin 1.sin dedi