Kahvaltı daveti

Hanımlar herkese merhaba 4 gün sonra komşularımı kahvaltıya çağıracağım. Saha doğrusu gün sırası bende 🤪 Kahvalti önerisinde bulunabilir misiniz 🌹 @Gzmyts53 M Mavimiresl @Mucizemmm16 @venevv Veziir Veziir 1fafeyla 1fafeyla @tomrs @My_Moonlight06
Canımcım geç gördümm .. sigara böreği yada milföy böreği çok güzel olur kahvaltıda misafire patates kızartması da öyle , çeşit çok olsun dersen yumurtları haşlayıp soyup güzel bi sunumluk yapabilirsin bahartlarla yada maydonozla goglede çok örnegi var benim vazgeçilmezim bunlar 🥰

Kuzuu düzce kaynaşlıda deprem olmuş çok geçmiş olsun. Alaplıdan bizimkiler bile şiddetli hissetmişler. Allah beterinden korusun hepinizi 🤲
Peki ya simdi görmem yazını🙄😩 evet kuzum o gün baya sallandik cocuklar anlamadi pek oyun oynuyolardi ama bende uzun zamandir hissetmemistim bu sefer baya bi salladi. Bu arada naptn kuzu nerelerdesin

Peki ya simdi görmem yazını🙄😩 evet kuzum o gün baya sallandik cocuklar anlamadi pek oyun oynuyolardi ama bende uzun zamandir hissetmemistim bu sefer baya bi salladi. Bu arada naptn kuzu nerelerdesin
Olsun arada gözden kaçıyor öyle 🤣 Allah beterinden korusun cümlemizi 🤲

20220729_095701.webp

Back
X