- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.203
Apartmanin bahcesinin disinda her sabah her aksam mama verdigim kediler var. Bir kedi dogum yapmis ve araba carpinca ortada kalan dort yavruyu da oraya biraktilar. Alti aydir ben ve bir komsumuz mamalar aldık, aşılarını yaptırdık.. Yavrulardan birini bir kadın sahiplendi sağolsun. Birine araba çarpmış öldü. Iki tane kalmıştı. Simsiyah iki bebek. Yaşama sevincimdi. Sabah işe giderken ayaklarına sarılıp peşimden koşarlardı. Apartmanda bu kedileri bahçenin dışında bile istemedi şeytan kılıklı insanlar. Alışırlarmış soğuturlarmış pis kokarmış vs vs... Mama kaplarını attılar... Mamaları çöpe attılar. Geven gün apartman toplantısında istemiyoruz kedi köpek dediler. Evde de iki köpegim iki canım var. Sabah işe giderken mamalarını aldım kedilere verecektim ki ikisi de hareketsiz yatıyor. Kanamadım kostüm ikisini aldım veterinere goturdum ikisi de ölmüş o kadar üzgünüm ki. Bu hayata iki minik kedi çok geldi. Zehir mi verildi ne oldu bilmiyorum ikisi de ölmüş. Çok üzgünüm. Rezil hayatlarını görmeyen rezil.insanlar masum.iki cani yok etti. Muhtemelen zehirlenmiş olabilir dedi veteriner. Sabahtan beri ağlamaktan kahroldum. Kim zerre zehir koyduysa vebalini yaşamadan gebermesin!
Buraya yazmamın sebebi de kedi köpek apartmanın bahçesinde, sokakta olmasın istemiyoruz diyenler varsa Allah sizi kahretsin! Bu masum canlar zavallıca katledildi. Ilahi adalet diyorum. Kimse yaşattigini yaşamadan can vermesin.
Hayvan dostu herkese de sevgiler saygılar. Çok üzgünüm çok.
Buraya yazmamın sebebi de kedi köpek apartmanın bahçesinde, sokakta olmasın istemiyoruz diyenler varsa Allah sizi kahretsin! Bu masum canlar zavallıca katledildi. Ilahi adalet diyorum. Kimse yaşattigini yaşamadan can vermesin.
Hayvan dostu herkese de sevgiler saygılar. Çok üzgünüm çok.