Kahramanmaras///46

]
mirackandilihi4.jpg

canlarım net te sorun var 2 gündür giremiyorum hepinizi öpüyorum
bu mesajı arkadaşımdan yazıyorum düzelene kadar hoşçakalın
hepinizi tek tek öpüyorum

Herkesin kandili Mübarek Olsun.. Bütün ablalarimin ve büyüklerimin Ellerinden öpüyorum, hayirli kandiller..Şeniz

eh yani olan var olmayan var gel esengül gidelim bize yok görüyormusun siz başbaşa kalın peşimizden bakmayın dayanamaz geri döneriz senağlama:eek:

glitterfy065856T597D34.gif

KISMAYIN SAKIN SİZE MESAJ GÖNDERDİĞİMDE MAVİ AYIN, MSJLAŞMA SİSTEMİ KAPALI GÖNDEREMEDİĞİM İÇİN BURAYA YAZDIM

gny kızlar..............
000ay3.gif

Son düzenleme:
Berfinsenacım Seninde geçmiş kandilin mubarek olsunŞeniz Ne güzel memleketmiş Kahramanmaraş iyi ki resimlerini eklemişsin Sayende görmüş olduk:teytey: Şu tarhana firiğinden ben de isterim:dance: Seniii çoook öpüyorum Sevgiler :1hug:

fıstıklar merhaba vallahi pc nin karşısına oturacak halim hiç yok sizin için dayanamayıp uğradım sizden uzak boynum çok kötü sanırım klimadan oldu umarım ondan olsun doktor fıtıkta olabilr diyor sonuç çarşambaya gelecek boynumu hiç kımıldatamıyorum evin bütün işleri duruyor deli olacağım iyice hepiniz kendinize iyi bakın birde sağlık köşesine bakayım benim gibi ağrısı olanlar ne yapmış bakalım hepinizi öptüm kendinize dikkat edin klimalardan uzak durun

X