- 25 Haziran 2008
- 4.065
- 3
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fıstıklar merhaba vallahi pc nin karşısına oturacak halim hiç yok sizin için dayanamayıp uğradım sizden uzak boynum çok kötü sanırım klimadan oldu umarım ondan olsun doktor fıtıkta olabilr diyor sonuç çarşambaya gelecek boynumu hiç kımıldatamıyorum evin bütün işleri duruyor deli olacağım iyice hepiniz kendinize iyi bakın birde sağlık köşesine bakayım benim gibi ağrısı olanlar ne yapmış bakalım hepinizi öptüm kendinize dikkat edin klimalardan uzak durun
fıstıklar merhaba vallahi pc nin karşısına oturacak halim hiç yok sizin için dayanamayıp uğradım sizden uzak boynum çok kötü sanırım klimadan oldu umarım ondan olsun doktor fıtıkta olabilr diyor sonuç çarşambaya gelecek boynumu hiç kımıldatamıyorum evin bütün işleri duruyor deli olacağım iyice hepiniz kendinize iyi bakın birde sağlık köşesine bakayım benim gibi ağrısı olanlar ne yapmış bakalım hepinizi öptüm kendinize dikkat edin klimalardan uzak durun
geçmiş olsun berfinsenacım bende kaç gündür hastalıktan gözümü açamadım.allah hepimize acil şifa versin.ben bide dağ başındayım doktorada ha diyince gidemiyorum.sanırım en kısa sürede maraşa doktorcuklarımın yanına uğramalıyım yoksa mide kanamasından,basurdan,idrar yolları enfeksiyonundan mefta olucam.mübarek bi gelirse hepsi birden geliyor.
canim ablacim benim cok cok gecmis olsun ya kiyamam sana.. umarim klimadandir allah göstermesin, fitik degildir.. sen dinlen biraz ablacim, herseyden önce senin sagligin gelir.. dualarim seninle, cok öpüyorum seni.. tekrar cok gecmis olsun
GEÇMİŞ OLSUN BENİMDE BAŞIM ÇOK AĞRIYOR KLIMA ÇOK KÖTÜ ÇARPIYOR ADAMI.a.s. ACİL ŞİFALAR İŞALALH KÖTÜ BİR ŞEY ÇIKMAZ.
geçmiş olsun berfinsenacım bende kaç gündür hastalıktan gözümü açamadım.allah hepimize acil şifa versin.ben bide dağ başındayım doktorada ha diyince gidemiyorum.sanırım en kısa sürede maraşa doktorcuklarımın yanına uğramalıyım yoksa mide kanamasından,basurdan,idrar yolları enfeksiyonundan mefta olucam.mübarek bi gelirse hepsi birden geliyor.
sağol cnm allah kimseye helede evladına rahatsızlık vermesincanım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm diyecek kelime bulamıyorum ALLAHım evladına acil şifa elini uzatsın sanada güç versin
ah canıııııııııııım mutluluk reçetem ne var ne yok iyimisin .
dert ortaklarım sağolunsiz iyi olun bende iyi olurum ablacim..
canımseni arkadaş listeme ekledim sende istersen beni ekle mutluluğumun reçetesi