- 10 Mayıs 2008
- 1.321
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar hepinizi seviyorum can dostum gibi oldunuz hepiniz
Merhaba derman hosgeldin canim.. iyi olmaya calisiyoruz sagol canim sen nasilsin?
cok cok gecmis olsun ne oldu hepinize ya ... dikkat et kendine canim..
dogru söylemek gerekirse bende hastayim.. atesim vardi.. ates disa vurdu, dudagim ne hale geldi bi görseniz (( napalim bu da gecer
mutluluğumun reçetesi çok geçmiş olsun canım.hasretlikmi çekiyon yoksa ondanmı hastalandın kıııııııııııııız.
dermancım sende hoşgeldin canım sen nasılsın aman neolur bari sen iyi ol.öptüm canım
canım benim baş ağrısı sıcaklardan ve stresten kaynaklanıyor.çok geçmiş olsun.bende iyi olmak için uğraşıyorum.bu günde kalbime saplanan bir ağrıyla uyandım.nefesim kesildi.öleceğimi sandım ama çok şükür azrail beni istemedi.cennette her yer doluymuş bir dahaki sezona buyur dedi.yırttım kefeni
mutluluğumun reçetesi özlemler ve hasretler sevginizi tetikler.bende bugün kocacığımdan ayrı düştüm.ne yapıcam bilmiyorum.15 günlük göreve gönderdiler.şimdiden çooooooooooook özledim onu.daha birde çocuklar var onları nasıl idare edicem bilmiyorum.babalarına çok düşkünler.farkına varırlarsa kıyamet kopar.
9aydir görmüyorum nisanlimi ayni derman gibi
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: