Kahramanmaras///46

maraş işi var da antep işi yok çeyizimde,hiç anlamam o işlerden,sevmem de gereksiz şeyler

maraş işi var da antep işi yok çeyizimde,hiç anlamam o işlerden,sevmem de gereksiz şeyler

bende anlamazdım ama artık mecbur anlamaya çalışıyorum ama böyle dantellerden ziyade maraş işi hoşuma gitti ama el emeği olanları nereden temin edebilirim bilemiyorum hep makine işleri var sonunda atlayıp gideceğim maraşa :KK8:

berçenek deyince alevi sanma alevi değiliz,hep öyle sanıyorlar da.altunelmayı da duymuştum,ben de hiç gitmedim oraya
Olsanda fark etmez cnm hepimiz insanız. Alevi değiliz ama mahsuni dedemin iyi arkadasiymş.veatında cook üzülmüştü.

Olsanda fark etmez cnm hepimiz insanız. Alevi değiliz ama mahsuni dedemin iyi arkadasiymş.veatında cook üzülmüştü.
benim içinde öyle ama bazı önyargılı insanlar var onlar öyle düşünüyor.kaç tane de alevi arkadaşım vardı,hepsi de iyi insanlardı.

Slm kızlar nerdesiniz yaa. Sema ayseğül dilek.... çok durgun bu topik.. idilimin doğum günü bu gün 2.yasını bitirdikk... bu arada kpss den 76 aldm esim 75...:KK43: hayaller yattı yine.2016ya artk okul bitsn bu yl...

Slm kızlar nerdesiniz yaa. Sema ayseğül dilek.... çok durgun bu topik.. idilimin doğum günü bu gün 2.yasını bitirdikk... bu arada kpss den 76 aldm esim 75...:KK43: hayaller yattı yine.2016ya artk okul bitsn bu yl...
doğum gününü kutlar hayırlı uzun ömürler dilerim ,okuyormusun idilhira bölümün ne?

gülcüm puan fena değil ama yeterli de değil sanırım.Hayırlısı olsun.Doğum günü kutlu olsun prensesin.Göknur'la konuştuk,çok yoğundu,doruk da hastalanmış,giremiyorum ama aklımdasınız dedi.Ayşegül de okuldan uğrayamıyordur.

zambakçım senin adın nedir,isminle hitap ederdik

gülcüm puan fena değil ama yeterli de değil sanırım.Hayırlısı olsun.Doğum günü kutlu olsun prensesin.Göknur'la konuştuk,çok yoğundu,doruk da hastalanmış,giremiyorum ama aklımdasınız dedi.Ayşegül de okuldan uğrayamıyordur.

zambakçım senin adın nedir,isminle hitap ederdik
adım züleyha senin ismin?binevlerin neresindesin

doğum gününü kutlar hayırlı uzun ömürler dilerim ,okuyormusun idilhira bölümün ne?
Evet cnm okurken evlendik uzaktı bıraktım . Kızım doğdu biraz ara verdim şimdi adalet 2sınftaym. Artık bol bol sınavlara gicem.dgs kpss katiplik icra vs. Bi de kamu yönetimine lisans tamamlama yapıcam. Gelecek yıl geçiş yapıcam ins. 3.Snftan devam edicem. Önce önlisansı alayım ki şansımı deneyeyim dedim.

Evt cnm yeterlii değil ta 6yıl önce girmştm kpssye bu tecrübe oldu. Artk 2016ya..
Anne olup okumaya calışmak zor ya..

Evet cnm okurken evlendik uzaktı bıraktım . Kızım doğdu biraz ara verdim şimdi adalet 2sınftaym. Artık bol bol sınavlara gicem.dgs kpss katiplik icra vs. Bi de kamu yönetimine lisans tamamlama yapıcam. Gelecek yıl geçiş yapıcam ins. 3.Snftan devam edicem. Önce önlisansı alayım ki şansımı deneyeyim dedim.

Evt cnm yeterlii değil ta 6yıl önce girmştm kpssye bu tecrübe oldu. Artk 2016ya..
Anne olup okumaya calışmak zor ya..
aöf mü örgün mü

Kızlar slm nickimi değiştirdim. Kızımın adı olduğu için rahat olamadım sitede. İsmi yazınca paylasımlarım çıkıodu. Öpüyorum. Gül

tek basima bir yere kadar gidebirim kullaniyorum ve oneriyorum satiyorumm kullananlar zaten kendileri uye olup basliyorlar ama tek sorunumuz bu urun yeteri kadar bilinmiyor MARASTA hem ayaklarinin uzerinde durmak hemde saglikli bir yasam bence marastaki bayanlarinda hakki

X