Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maraş işi var da antep işi yok çeyizimde,hiç anlamam o işlerden,sevmem de gereksiz şeyler
maraştamı oturuyorsun miskokulum.evetse neresinde
Olsanda fark etmez cnm hepimiz insanız. Alevi değiliz ama mahsuni dedemin iyi arkadasiymş.veatında cook üzülmüştü.berçenek deyince alevi sanma alevi değiliz,hep öyle sanıyorlar da.altunelmayı da duymuştum,ben de hiç gitmedim oraya
benim içinde öyle ama bazı önyargılı insanlar var onlar öyle düşünüyor.kaç tane de alevi arkadaşım vardı,hepsi de iyi insanlardı.Olsanda fark etmez cnm hepimiz insanız. Alevi değiliz ama mahsuni dedemin iyi arkadasiymş.veatında cook üzülmüştü.
doğum gününü kutlar hayırlı uzun ömürler dilerim ,okuyormusun idilhira bölümün ne?Slm kızlar nerdesiniz yaa. Sema ayseğül dilek.... çok durgun bu topik.. idilimin doğum günü bu gün 2.yasını bitirdikk... bu arada kpss den 76 aldm esim 75... hayaller yattı yine.2016ya artk okul bitsn bu yl...
adım züleyha senin ismin?binevlerin neresindesingülcüm puan fena değil ama yeterli de değil sanırım.Hayırlısı olsun.Doğum günü kutlu olsun prensesin.Göknur'la konuştuk,çok yoğundu,doruk da hastalanmış,giremiyorum ama aklımdasınız dedi.Ayşegül de okuldan uğrayamıyordur.
zambakçım senin adın nedir,isminle hitap ederdik
Evet cnm okurken evlendik uzaktı bıraktım . Kızım doğdu biraz ara verdim şimdi adalet 2sınftaym. Artık bol bol sınavlara gicem.dgs kpss katiplik icra vs. Bi de kamu yönetimine lisans tamamlama yapıcam. Gelecek yıl geçiş yapıcam ins. 3.Snftan devam edicem. Önce önlisansı alayım ki şansımı deneyeyim dedim.doğum gününü kutlar hayırlı uzun ömürler dilerim ,okuyormusun idilhira bölümün ne?
aöf mü örgün müEvet cnm okurken evlendik uzaktı bıraktım . Kızım doğdu biraz ara verdim şimdi adalet 2sınftaym. Artık bol bol sınavlara gicem.dgs kpss katiplik icra vs. Bi de kamu yönetimine lisans tamamlama yapıcam. Gelecek yıl geçiş yapıcam ins. 3.Snftan devam edicem. Önce önlisansı alayım ki şansımı deneyeyim dedim.
Evt cnm yeterlii değil ta 6yıl önce girmştm kpssye bu tecrübe oldu. Artk 2016ya..
Anne olup okumaya calışmak zor ya..
Aöf cnm örgün bankacılktı bıraktım.aöf mü örgün mü
evde derkenk.marasta ev hanimlari evde calismak isten var mi
evde urun satarak cok iyi gelir elde edebilirsiiz benim amacim hem artik zehirlenmeyelim hemde urunu marasta duyurmak bir cok sehirde bilinen ve satilan bitkisel urunle marastaki bayanlarin tanismasi saglikli bir temizlik ve bakim marastaki bayanlarinda hakkievde derken
evde urun satarak cok iyi gelir elde edebilirsiiz benim amacim hem artik zehirlenmeyelim hemde urunu marasta duyurmak bir cok sehirde bilinen ve satilan bitkisel urunle marastaki bayanlarin tanismasi saglikli bir temizlik ve bakim marastaki bayanlarinda hakki[