Kahramanmaras///46

inşallah eklerim canım,kerem fotoğraf çektirmiyor malesef,tlf'u almaya çalışıyor çekerken.

hepsi aynı burçin telefon hastaları.kablo hastları :)herkese iyi hafta sonları nişl.biz yine hastayız.grip kuzu.nefes alamıyor.

slm kızlar söz bitti bildiğiniz kına gibi oldu. cok kalabalık ve yoğundu.
masallah, dorukaaa cook tatlı maşallah, paşa.. misafirlerde bi bebe vardı 11 aylıktı adı rüzgar geldim gittim doruk dedim alışmışım burda :) ne yediyorsun kız benimki çok zayıf.. ay idil geceye damgasını vurdu ilgi alaka... açın muziği oynıcam diyo...bol bol oynadı.:)

iyi geceler diliyim bende size.gül eğlenmişsiniz ne güzel.kız çocukları öle oyuncu oluyorlar .)
bünye meselesi sanırım cnaım.yarıyor yediği.yürüyorda ama tam değil.tam anlamıyla yürüse gider göbek popo :)

hayırlı olsun gül.İstediği kadar yesin genetik yapı kiloyu etkiliyor,ne güzel işte ilerde kilo sıkıntısı çekmez minik

ben göremedim seni yoksa bir sobe derdim :)günaydın herkese.kerem nsıl burçin.doruk hala tıkalı :)

kerem şükür iyi,artık o kadar alıştım ki,yakında hastalanır diye beklemeye başladım bile.

doruk da iyileşir bir an önce inşallah

benim haftasonum başladı,ohh.Yarın ve cumartesi gezmem var.Pazar da YGS görevim,daha yazılı hazırlayacağım.

Aaa doruk yavrum. Masallah ona. Ayni tipatip babasi. Yasine de gosterdm simdi babasi ayni.dedigi ilk sey bu oldu...:) donu kisalmis boyu uzamis.saclar da yakiyo yani... evet cnm nilin saclar ve boy uzadi kilo gorunmuyo fazla. Orgu yapiyo hep sacini bakici teyzemiz. Cok yakisiyo bence de. Ben ve nil beraber hastayiz.ilk defa antbytk surubu kullandim. Hala iyulesmedi ama neyse ki keyfi yerine gelmeye basladi. Doruk a da gecmis olsn cnm. Tikanikliga en buyuk yardimcim serum fizyolojik ... anaa avokado evde mi bekleticez valla hic duymadiydim allah razi olsun:))))) ne sacma ama alinca niye yiyemiyoz yumusagindan da satsinlar...ben de gunlere gidiyorum burcin . Yazmayi unutuyom hep. Gun demiyoz adina ama toplanma diyorz:) yarin gidiyorz yine toplanmaya polis esleri:) opuyorm bebisleri

:)):) aynı babası dimi :)sen yandan arkadan önden gör birde :)y hadi benzede vücut yapıısınıdamı benzer :)artık nasıl aşıksam kocama yani hereşyi benzemiş huyu benzemez inşlllllll :))))))doğdular büyüdüler gittiler.valla üzerindeki 2 yaş .giymeden yıadım çekti .giydi öel oldu hahah komik gibi netten birşey almıcan aslında ama heves ediyor insan.hediye gelmişti bize.
bakıcı teyzeniz ne güzel yapmış saçalrı ben olsam üşenirdim sanırım.nilin hvası yeter ya bakışları allah nazardan korusun hepsini inşl.geçmiş olsun bu arada antibiyotik ilk se vala tebrik ederim seni ve nilin bünyesini .biz 4 aylıkken başladık kullanmıcam dedikçe mecbur kaldık.şimdide mızır mızır hiç durmuyor bir geçseydi.bugünde emeklemesini öğrendi.önce yürüdü sonra emekledi ters oğlum benim )

burçin aynen bende bu geçti hadi bakalım diğer hastaalık ne zaman diye bekl,yorum.yazın nasıl olacak çok merak ediyorum.benm günler iptal oldu.hiiiiç gün yok elimde :)))))))))gezin bakalım siz.ben sıramı ayşegüle verdim

Sagol goknurcum amma ve lakin gun olayi soyle. Ben evime cagirmadim pek habire ben gidiyom:) bi polis esleri az oldgmz icin gidip geliyoz oyle.gun adi altinda degil. Okulun toplanmasi cook kalabalik oluyo yapamam onu bosver.evimduzgun degil...

Ay tipi de boyu posu da ayhan gibi demek:) benimki ben hih :))) en cok kendime baktim. Kendimi cok begenirim:ppp

slm kızlar ihmal ediyorum az kaldı sınava calışıyorum aklım sizde. okuyamadım seviyorum sizi. hosçakalın bebeleri benden öpüün:)

günüm vardı,atlattım şükür.Evi de topladım,ohh.

doruk nasıl oldu göknur? Kerem huysuzlaşmıştı,yemek yemedi.Hastalanacak mı derken,diş çıkarıyormuş meğer.

günaydın kızlar.doruk aynı diyebilirim .hala tıkalı burnu sinir oluyor.öksürük azaldı şükür.diş yok bizde daha.ama çok beyazlamış.köpek dişlerinin eti kabarmış resmen.önce onlar çıkmaz sanırım :)çıkarsa şaşırmam ters oğlum benm.keremin incisi hayırlı olsun.diğer dişeleri hasta olmadan çıksın lütfen.biraz bizde nefes alalım.sabahları aç karnına keçi boynuzupekmezi içiriyorum burçin.öksürüğüne çoook faydası oldu valla.hoş sen biliyorsundur kesinde yin söyliyim dedim :)

X