Kahramanmaras///46

Yine gecmis olsun kereme. Hic iyilesemedi.bunyesi mi boyle nedir. Yoksa bi bebek havadan sudan bu kadar hasta olmaz vah yavrum ve vah burcin:) sen benim ot bulgurlusu yemegimi kucumsedin mi bakim:KK66: bulgur ve ot karisimi yemek iste. Onun kabakla yapilanina da bulgurlu diyoruz. Hakkaten duymadigim bi suru yemek ismi duyuyorm yemek programlarinda..

Gulcum idile de gecmis olsun grip mi ondan mi ateslendi. Benimki de toz aliyo bebegim. Taklitciler... nilin burnu akiyor hala ama ilerleme yok sukur. Ben faranjit oldum bu hafta bi gun de rapor aldim.

Hep bebeklerden konusur olduk. Hayat nasil kizlar. Recep ivedk e gittik gecen haftasonu pek begenmedik. Dugun dernek filmi cooook daha guzeldi valla. Kitap okumaya firsatim yine yok yine yok. Bi kac haftaya sinavlar baslayck zate n...

bünyesi sanırım ayşegülcüm,halbuki ne kadar özeniyorum.Biz sinemaya gitmiyoruz pek.En son alacakaranlığa gitmiştim.Benim en büyük zevkim kitap okumak.Keşke hiç işim olmasa da daha çok okusam

ay yavrucuk doruk ah düşe kalka buyuyorlar ama içimiz cızlıyor hep. anne yuregi işte... aynen aysegulcum bende faranjit oldum 2 hafta oldu mahvetti. şimdi idilde bi yandan diş çıkarıyor bi yandan grip gibi burun akıntısı öksuruk filan..

Son düzenleme:
günaydın,iyi pazarlar kızlar.

biz hala hastayız,acaip hırıltısı var,yine dr yolu görünecek bize galiba.

şükür her yer yağışlı bir kaç gün,yağmura hasret kaldık bu sene

Iyi geceler... evet burcin ozendikce sizi buluyo hastalik. Ben pek ustune dusmem allaha sukur simdilik bagisikluk sistemi iyi. Insallah hep boyle olur. Avokado aldim nile yedireyim jendimiz de yeriz dedim amanim ne kotu tadi .nil de sevmedi isin kotusu. Tavuk eti gibi kokusu ve tadivardi. valla cope gitti uzuldum. Tropik meyvelerden bi tek kivi ve ananasi yiyorz. Turk insanina yeter napalim :) doruk ve kereme masallah .hep yesinler... burcin ne ara okuyosun kitabi benim de kitabimin 4. Serisindehim bitiremedim az kaldi.nil uyudu. Okuyum simdi ama uykum geliyo okumaya baslayinca :) ingilizce romanim var 2tane bekliyo okunmayi da... birisi sevdalinkanin ingilizcedi.turkcesini de okumadigim icin aldm. Okudun mu ? Bunu bitireyim basliycam. Savas donemini anlatiyi sanirim...

Gulcum sana da gecmis olsun. Iyisin de mi cocuklar hasta olmasin da bana viz gelir faranjit grip falan. Tek derdimiz bu olsun sukur...
Kocam fethiyede .2 gundur bekarim.:) tv den haberiniz vardir.secim burosu olaylari... sag salim gelseydi bi... aksamlari yalniz olmak kotu oluyor :KK43:((

bazen güzel olur bekar takılmak ayşegülcüm,ohh.Sevdalinka'yı duydum ama okumadım.İngilizce okumak da ayrı bir güzel olur kesin.

merhaba kızlar.burçin geçmiş olsun.bronşitmi sadece .alerjisi falan olamsın çocuğun nasıl bünyeymiş hemen hasta oldu çocuk.allah acil şifa versin inşl..bronşitte başlı başına bir sıkıntı zaten.
ben dünyadan birhaberim valla bazen netten okuyorum gazeete.doruk efendi tvyi açık görsün pür dikkat.atv sunucu cem beye ve sarı hatuna hasta oğlum :)onlar konuşmaya başlayınca çocuk gülüyor resmen.onun için açamıyorum tvyi.birsürü dizim gitti :KK43:kitap okumak çoktaaan hayal oldu benm için.çocuk uyusun yemek ev temizliği akşam sofra tekrar çocuk.hayat bu malesef şimdilk.

çıtır avakdo tek başına yedirmedin dimi :)yoğurduna karıştıracaksın onu :)yada meyveyle .ama en güzeli yoğurt.sen içine balda atabilrisin.gayet güzel oluyor tadı :))))

çocuklara veriyoruz ama ben de hiç sevmedim avokadonun tadını,bir kez denedim ve yutamadım bile.Haklı aslında

ben yoğurdun içine tatlı kaşığı kadar karıştırıp yediriyorum.kahvaltıda peynire yer kalmadığı için yoğurdunaa labne lor ne vara artık karıştırıp yediriyorum.ben seviyorum tadını :)belkide az olduğu içindir.hergün düzenli verdiğim için umarım bu avakadonun zararı olmaz.gerçi az veriyorum ama.bu konuda burçin ne düşünüyorsun :))))

slm kızlar bu aralar pek yokum malum derslere yogunlastım evde epeydir yogunluk var söz var bu hafta sonu. yogurt deyince bende yedirtemiyorum küçükken bögurtleni sıkıp yada vişne dut, kara dut, yogurda katıp zorda olsa yediriyorduk ama artık yemiyor. avakadoyu da denedim yok. recelli yap dediler 1 kez zoraki yedi. allahtan sabahları peyniri çok seviyor, köy peyniri getirtiyoruz marastan. taze taze yiyor. sütte içiyor cok sükür yogurduda ayran yapıp az da olsa bizimle beraber içiyor.

ah ah aysegül sen ing. kitap oku, beende napcam die düşüneyim.:) bu dönem yardım eden de yok napcam ing. bilmem 55 le geçtim gecen dönem ama görümcemin vakti yok sözlenip gitcek urfaya, zaten bitliste de dersi var y. lisans yapıo. bana vakit kalmıo napcam ben yaa...

günaydın kızlar.gül senin bu ders çalışma azmin beni acayip iştaha getiriyor bitiresim geliyor bir bölüm :)

ben yoğurdun içine tatlı kaşığı kadar karıştırıp yediriyorum.kahvaltıda peynire yer kalmadığı için yoğurdunaa labne lor ne vara artık karıştırıp yediriyorum.ben seviyorum tadını :)belkide az olduğu içindir.hergün düzenli verdiğim için umarım bu avakadonun zararı olmaz.gerçi az veriyorum ama.bu konuda burçin ne düşünüyorsun :))))

ben de istinasız her gün muz veriyorum.Bir meyveyi hergün yemesinin zararı olacağını sanmam.Ama değiştir istersen,hergün hergün de avokado çekilmez ki :))

ben de istinasız her gün muz veriyorum.Bir meyveyi hergün yemesinin zararı olacağını sanmam.Ama değiştir istersen,hergün hergün de avokado çekilmez ki :))
BEN AVAKADOYU MEYVE Olarak vermiyorumki .garnitür olarak veriyorum yoğurdunda :)muz ananas kivi bazen yazdan bahöeden şeftalimiz vardı bazen o meyve karışıyor yani.ama hergün yarım muzu bende veriyorum.ya kahvaltısında yada meyvesinde karışık olarak :)avakado tatlı kaşığı olunca hiiç kötü oluyor kızlar deneyin öyle :)

dün avokado alacaktım,tanesine 4 lira dedi,hemen bıraktım.Hiç para vermemiştim,o yüzden çok geldi belki de

günaydın kızlar.gül senin bu ders çalışma azmin beni acayip iştaha getiriyor bitiresim geliyor bir bölüm :)

valla bitir derim imkanın var zamanın var e birazcıkda fedakarlık tamamdır... ben adalat bitsin kpss aradan çıksın öncelik memurluk:) sonra kamu yön. geçiş yapıcam lisans tamamlama 3. sınıftan başlıosun. bitincede en büyük hayalim idari hakimlik... aöf çok büyük bi nimet iyi değerlendirmek lazım. oturdugun yerden okuyosun iste. 2 ay sonra 2. sınıftayım:)

bazen güzel olur bekar takılmak ayşegülcüm,ohh.Sevdalinka'yı duydum ama okumadım.İngilizce okumak da ayrı bir güzel olur kesin.
Evet guzel yanlari var. Bu hafta bekar oldum hep. Bu aksam da gelemeyecek sanirim:KK43:
merhaba kızlar.burçin geçmiş olsun.bronşitmi sadece .alerjisi falan olamsın çocuğun nasıl bünyeymiş hemen hasta oldu çocuk.allah acil şifa versin inşl..bronşitte başlı başına bir sıkıntı zaten.
ben dünyadan birhaberim valla bazen netten okuyorum gazeete.doruk efendi tvyi açık görsün pür dikkat.atv sunucu cem beye ve sarı hatuna hasta oğlum :)onlar konuşmaya başlayınca çocuk gülüyor resmen.onun için açamıyorum tvyi.birsürü dizim gitti :KK43:kitap okumak çoktaaan hayal oldu benm için.çocuk uyusun yemek ev temizliği akşam sofra tekrar çocuk.hayat bu malesef şimdilk.

çıtır avakdo tek başına yedirmedin dimi :)yoğurduna karıştıracaksın onu :)yada meyveyle .ama en güzeli yoğurt.sen içine balda atabilrisin.gayet güzel oluyor tadı :))))

Semsertti kiz zaten yenecek gibi degildi. Rendeleyip verdim ama yok. Sevmedi...neyle karistirirsan karistir gitmez o tat:) burcin gibi ben ve esim de yutamadan tukurduk:)))

Gulcum ingilizce temelin iyiyse evde calisarak yapabilirsin aslinda. Eger temel yoksa evde zor...kolay gelsin:) ben okul islerime yetisemiyorum. Ogrenci olamazdim sanirim su halde.goknur gibi nil uyuyunca yemek temizlik...
Mufettis gelecek bize de ben de yogunum sinavlar da basliyooooor:KK43:((

dün avokado alacaktım,tanesine 4 lira dedi,hemen bıraktım.Hiç para vermemiştim,o yüzden çok geldi belki de

abartmışlar ben 2 yada 2.5 tlye alıyorum canım.küçük küçük kesip buzluğa atıyorum hergün bir tane çıakrıp yediriyorum :)

valla bitir derim imkanın var zamanın var e birazcıkda fedakarlık tamamdır... ben adalat bitsin kpss aradan çıksın öncelik memurluk:) sonra kamu yön. geçiş yapıcam lisans tamamlama 3. sınıftan başlıosun. bitincede en büyük hayalim idari hakimlik... aöf çok büyük bi nimet iyi değerlendirmek lazım. oturdugun yerden okuyosun iste. 2 ay sonra 2. sınıftayım:)

baaşarılar canım.maşallah sana bben almıyım :)hevesim kaçtı

Evet guzel yanlari var. Bu hafta bekar oldum hep. Bu aksam da gelemeyecek sanirim:KK43:

Semsertti kiz zaten yenecek gibi degildi. Rendeleyip verdim ama yok. Sevmedi...neyle karistirirsan karistir gitmez o tat:) burcin gibi ben ve esim de yutamadan tukurduk:)))

Gulcum ingilizce temelin iyiyse evde calisarak yapabilirsin aslinda. Eger temel yoksa evde zor...kolay gelsin:) ben okul islerime yetisemiyorum. Ogrenci olamazdim sanirim su halde.goknur gibi nil uyuyunca yemek temizlik...
Mufettis gelecek bize de ben de yogunum sinavlar da basliyooooor:KK43:((

çıtır o olgulaşınca veriliyor yanii dışından elini basınca içine çökecek gibi :)kavun gibi olacak cıvık :):):)sertken acı oluyor iğrenç hemde rendelemişssin :))napsın çocuk nasıl yesin onu.tekrar dene bence çok faydalıymış cidden.yogurtta anlamıyor tabi abartmadan verirsen seviyor.burçin uzman bu konuda bende oldum sayesinde .vermek istersen tekrar sor canım.

dorukumun sıfatını epeydir görmüyorsunuz.boydan yandan atıyım ayşegül teyzesi sana :)nil çok tatlı olmuş ya maşalllah papatyaların arasında kaybolmuş gitmiş.saçları hele ısssıracan onu.tipe gelin aynı ayhan ya.nasıl becerdiysem artık :)

$IMAG0016.jpg $IMAG0023.jpg

X