ablaaaaa bunu benmi yaptım yoksa senmi senin enüştemden başkasını zati gözün görmüyordu
hatta hatırladığım kadarıyla çocuk demiştiki lütfen hanımefendi ben bu hanımla konuşmak istiyorum deyince sende ben onun ablasıyım izin vermiyorum demiştin çocuk boynunu büküp gitmişti
en güzel yanı ne idi biliyormusunuz.biz bacumla hep okula gelip giderken el ele tutuşurduk.ben liseye geç başladığım için bacumla aynı sınıfta okuduk.biri bize sataşsa ikimiz birlikte döverdik.hatta okuldaki en büyük kavgayı biz çıkarmıştık.resmen çete gibiydik.tabi şimdi uslandım
anaaaaa bizim herüfler şu yazdıklarımızı görse pc mc kalmaz valla ne işiniz var sizin eski kırıntılarla diye kıyameti koparırlar benimki halen anlattığımda çok kıskanır onları
evet yaaa ne güzel günlerdi o günler halen özlem duyarım valla
yooook aslında sinir olmuyordum hoşumada gidiyordu beni koruyon kollayan birisinin olması bana başkalarına ihtiyaç duymamı hissettirmiyordu
zaten kabul etmek isteseydim gizlide olsa ederdim ama eniştemde ablamda benle çok güzel ilgileniyor hiç sıkılmama fırsat vermiyorlardı.zati bekçi gibi başlarındaydım devamlı
ben o zamanlarda sporcuydum zaten.taekwon-do ya başladığımda 10yaşımdaydım.bacumla birlikte başladık.k.maraşın ilk kız öğrencileri bizdik.veee k.maraşın ilk bayan hocasıda ben oldum.öhö öhö.yani lise yıllarında herkesi döverken siyah kuşaktaydım.
ha bu arada bacumda salon siyahında iyi bir taekwon-do cudur.ona göre.ben siyah kuşak olduktan sonra karateye geçtim.hem karatede hem taekwondo da siyah kuşağım var.yeeeyt.savulun be.cüniyt arkının dişi versiyonu geliyoooo.nerde bu kahpe bizanslılar....
kızlar artık biraz daha erken kalkmaya başladım.gece geç satlere kadar pc nin başında oturmuyom.kahvaltımızı yaptık kızımla.birazdan onu okula götürüp bende salona gidicem.gidimde biraz daha ağırlık çalışim.ya ben kas yapmak istiyorum...çok çıt kırıldım hanım hanımcık bir görünüşüm var.şöyle biraz daha karateci gibi görünmek istiyom.yürüyüşüm bile podyumda yürür gibiyim.maçlara gittiğimde birazda görünüşümle rakiplerimi korkutmak istiyom.
günaydıııııın kalkın hadi tembeller
kız night bacum swethome bacum mutluluğumun reçetesi nirdesiniz ses soluk kesildi özledik yaw
canlarım size bir soru bir sabah uyandığınızda 1 milyon dolar kazandığınızı duysanız ne yapardınız
tıpkı şarkıdaki gibi herifi boşar,son model araba alırdım.:dance:
tabiki şaka yaptım bacum.yoksa biliyom hemen gidip kocacıma ispiyonlarsın beni..
öyle bir para çıksa hemen merkeze taşınır en lüksünden kocamaan bir spor salonu açarım.apartmanın birinide satın alır bütün kardeşlerimi ve ailemi kaynanamgilide dahil yanıma alırdım.gerçi annemlerin evide gayet güzel.onlar gelmez ama bende onlara yakın bir apartman alırdım.
valla o kadar param bile olsa yinede çalışmaktan vazgeçemem ben.ille yorulmalıyım.akşam eve geldiğimde ayaklarım sızlıyor olmalı.