Kahramanmaras///46

canlarım duyarlılığınız için teşekkür ederim. bugün biraz iyiyim. dün çok üzgündüm. eşimi zor sakinleştirdim. ben anneysem oda baba. ayrılsın gelsin diye tutturmuştu. neyse bu sefer damat kızımızın yanında oldu. ne hikmetse. oda ailesini tanıyor. bizide az çok tanıdı. oda karşı gelseydi biterdi bu iş. çok şükür onlar bu sefer birbirlerine hak verdiler. allah kimsenin kurulu düzenini bozmasın. huzurlarını kaçıracak kişileri uzak tutsun. moralim hala bozuk ama rahatlamış gibiyim. heranda tetikteyiz anlayacağınız. insana yüz güzelliği değil, ruh güzelliği vermeli. onlarda bu yok maalesef. neyse uzatmayayım. şu an biraz olsun iyiyim.

aman sen iyi ol ablacım inşallah herşey yoluna girer canını fazla sıkma biz burdayız elimizden geldiğince sana destek oluruz

aman sen iyi ol ablacım inşallah herşey yoluna girer canını fazla sıkma biz burdayız elimizden geldiğince sana destek oluruz

canım sağol. biraz olsun iyiyim. kadın psikolojik tedavi görüyormuş. oğlu öyle demiş. herseferinde birşeyin arkasına saklanıyorlar. ben buna inanmadım. geçen çok büyük tartışmada da kocası ile ayrılıyormuşun arkasına sığınmıştılar. hani ayrılan olmadı. mahkemeyede gitmediler. bence yalan. ama biz yine inanmış görünüyoruz. elimizden bişey gelmiyor. senağlama benim aile duysa ortalık toz duman olur. bu yüzden içimizde tutuyoruz. zaten benim aile bu yüzden düğüne katılmadı. birde bunları duysalar öff sorma. hiç istemediler. eşime bayağı kızdılar. haklıymışlar diyoruz. hele eşimin babası duysa oracıkta can verir. benimkiler onun tek torunları. başkada yok. düşün nasıl yıprandığımızı.

GELİN - KAYNANA KARŞI KARŞIYA OTURMUŞLAR...

KAYNANA;
GELİN SEN DAHA YENİSİN BİRBİRİMİZİN HUYUNU SUYUNU OTURUP KONUŞARAK ANLAYALIM... DEMİŞ...

GELİN DE;TABİ ANNE KONUŞALIM.. DEMİŞ...

KAYNANA BAŞLAMIŞ ANLATMAYA;

AMAN KIZIM BENİM ÜÇ HALİM VARDIR DİKKAT ET....

SAÇIMA GÜL TAKMIŞSAM;NEŞELİ OLURUM...HER YOLA GELİRİM...

KULAĞIMIN ARKASINA GÜL TAKMIŞSAM HAVAMDA OLMAM.. ÇOK ISRARCI OLMA...

EĞER Kİ YAKAMA GÜL TAKMIŞSAM SAKIN ETRAFIMDA DOLAŞMA...ÇOK SİNİRLİ OLURUM....(HASBAM )

KAYNANA LAFINI BİTİRİNCE GELİN BAŞLAMIŞ KONUŞMAYA;

ANNE BENİM HALİM MALİM YOKTUR...BACAK BACAK ÜSTÜNE ATARIM,SİGARAMI YAKARIM,SEN GÜLÜ NERENE TAKARSAN TAK BEN KEYFİME BAKARIM....

GELİNE BAKIN Siz

KIMBILIR NEDICEK KAYNANA?

canlarım bakın size ağzımız tatlansın diye tatlı getirdim
afiyet olsun

Son düzenleme:
bugün işim çok fazlaydı hiçbirinizi göremedim,
canlarım sizi çok özledim ben gelincede siz yoksunuz neyse
hepinizi öptüm :)

canlarım ben uyumaya gidiyorum şimdi aşkumda gelür.bombayı bekledüm gelmedü.betül ablamda yok zati güldüremedim onu sanırım
berfinsenamda aşkunu uyutmaya gettü bi başıma kaldım buralarda.
allaha emanet olun canlarım hepinizi öpüyorum rüyanızdada beni görün ama neolur kilo almış ve güzelleşmiş bi şekilde görün.muccccccccccckkk

canım bi anlam veremedim site adresi vermene eğer siteden memnun değilsen seni zorla tutmuyorlar.kusura bakma ama hiç memnun olmadım

Betül Abla.. Düsündüm tasindim ne yapsam dedim.. Senin üzülmene ben hic mi hic dayanamam allah canimi alsin ki..
Sana Layik degil ama bir resim hazirladim senin icin.. Resmini kullandigim icin umarim bana kizmamissindir.. ve buraya ekledigim icin.. istedigin anda kaldiririm bir hatam olduysa özür dilerim canim ablam..

[/IMG]

[/IMG]

can sıkıntısından komik resimlerle vakit geçiriyordum. beğendiklerimi sizede göstereyim.

canım çok duygulandım.senağlama inan şu an gözlerimden yaş geldi. nasıl yaptın bunu çok güzel olmuş. hele şiirin bayıldım. kopyalayacağım gülüm. sağol. bende sana kurban olurum. kızarmıyım hiç. kalsın. seni çok seviyorum.

maşallah maşallah ablamın keyfi birazda olsun yerine gelmiş
mutluluğumun reçetesi ellerine sağlık ne güzel bişi düşünmüşün efferin saaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…