Kahramanmaras///46

kızlar hadi ben çıkıyom.kızımı okula götürücem.sonrada salona geçip biraz antrenman yapıcam.bayyyy

biz burdayız. :eek: senin yolunu gözleyeceğiz. çabuk gel. :a015: buraların neşesi senle geliyor. eksikliğin belli oluyor.:sm_cool::roflol:

ay bende bu para olsa önce bankaya yatırır getirisiyle çevremde tanıdığım tanımadığım herkese ihtiyacı neyse onu alırdım ablama düşündüklerinin aynını alırdım e tabi kendimede yatırım yapardım hacca giderdim yaa okul yaptırırdım hastane yaptırırdım neler neler keşke olsada yapsam

olmadığı için rahatça konuşuyoruz. olunca yapar mıyız orası şüpheli. ben yine temkinli konuşayımda. nesutayi ya bu nerden çıktı. rüyanda filan mı gördün? ay ben artık hayaller aleminde dolaşmaktan yoruldum. kendime gelemiyorum hala.

Selam kızlarkaydirigubbakcemile3 Siteye girişte sürekli problem var, herkesi öpüyoruma.s.

Gözlerin arasındaki ilişkiyi biliyor musun? Onlar birlikte göz kırparlar,birlikte ağlarlar, her şeyi birlikte görürler ve birlikte uyurlar. Buna rağmen asla birbirlerini görmezler. Arkadaşlık bunun gibi olmalı.Arkadaşsız hayat cehennem gibidir. Dünyanın en iyi arkadaşı haftası.Senin en iyi arkadaşın kim? Bunu bütün iyi arkadaşlarına gönder. Eğerben onlardan biriysem bana da gönder. Eğer üçten fazla gelirse sen gerçekten sevilen birisin...

Eflatun'a iki soru sormuşlar:

Birincisi;

insanoglunun sizi en çok sasirtan davranislari nedir?'
Eflatun tek tek sıralamış:
- Cocukluktan sıkılırlar ve büyümek için acele ederler. Ne varki çocukluklarini ozlerler...
- Para kazanmak için sagliklarini yitirirler, sonra sagliklarini geri almak için para oderler...
- Yarindan endise ederken bugünü unuturlar. Dolayisiyla ne bugünü ne de yarini yasarlar...
- Hic oِlmeyecek gibi yasarlar. Ancak hiç yasamamis gibi olürler...

Sira gelmis ikinci soruya;

'Peki sen ne öneriyorsun ?'
Bilge yine sıralamış:
- Kimseye kendinizi 'sevdirmeye' kalkmayin! Yapilmasi gereken tek sey, sadece kendinizi 'sevilmeye' birakmaktir...
- Onemli olan; hayatta 'en çok seye sahip olmak' degil 'en az seye ihtiyaç duymaktr'.
Eflatun

kıslar bugün moralim bozuk acık beni neşelendirin.

asdvs3.gif

nightcım gerçekten çok doğru kendimi sevdirmeye hiç uğraşmam neysem oyumdur.hiç ölmeyecekmiş gibi yaşayamam elbet bir gün bende her doğan gibi öleceğim.para kazanmak için sağlımı kaybetmeyi göze alamam çünkü allah herkese belli bir rızk tayin etmiştir.sağlığım her zaman için herşeyden daha önemlidir.allah hepimizi imanla yaşayıp imanla ölenlerden olmayı nasip etsin.

neoldu ablacım neden moralin bozuk hayırdır inşallah
anlat derdini paylaşalım belki rahatlarsın

çok uzun. kızımın yeni ailesi. başından beri sustuk. biz sustukça üstümüze üstümüze geliyorlar. birgün patlayacağız ama bu sefer tam patlayacağız. sadece çok görgüsüzler desem yeterli. sözüm ola okumuş aile. ama eşeklik baki kalmış maalesef. o kadar çok şey varki... sus diyorum, sadece sus. kızıma yazık oldu resmen. ona üzülüyorum. ne umutlarla evlenmişti, ne buldu. içim yanıyor.

Amin Nesutcumhihoyyyt Allah hepimize öncelikle sağlık, sıhhat, iman huzuru versin inşallah. Ablacım sen üzülme noluuurrrŞeniz Herkes düşünceli, nazik olmuyor işte... Olanları düşünüp kendini tekrar tekrar üzersen onlara değerinden fazla önemsemiş olursun:dilcikar:Boş ver, kendi hallerine bırakkaydirigubbakcemile5 Onlar anlasın hatalı davranışlarını... Sizleri çoook öpüyorum. Mutlu akşamlar, mutlu yarınlar dilerim. Sevgiler:1hug:

bende hep öyle düşündüm. ama onlar çocuğumu sahipsiz sandılar ve herseferinde yeni bir problem yaşadık. 2,5 senedir bu sorunlarla boğuştuk. daima yapıcı olmaya çabaladık. ama evladımız yıprandı. onlar yüzünden evladımız sinir hastası olacak. çek ayrıl demeyi bazen çok istiyorum.

ablacım her ailede evlilikte muhakkak sorun oluyor.eğer eşiyle mutluysa eşi kızını ezdirmiyorsa dert etme.senide anlıyorum benim annemde benim kaynanam yüzünden çok üzülmüştü ama eşim beni çok rahat ettirdiği için ezdirmediği için sonraları takmaz oldular.boş verin onları siz kendi rahatınıza bakın.değer hakedene verilir muhattab olmayın

bende buna çabalıyorum. bugün ağlayarak araması (ki bu kaçıncı) içime oturdu. anlattı anlattı. bende burda ağladım. o orada. ya olamaz artık. evliliğide çatırdıyor. böyle bir duruma nasıl rahat olayım. bir derdim vara konu açmış okudukça üzüldüm. bende duygularımız kısmına konu açtım. tüm duygularımı döktüm. artık dayanamıyorum. ana olarak kızımı ezmeleri hoşuma gitmiyor.

canım benim yaaa haklısın ne diyebilirimki evlat bu tırnağına taş değse senin canın bedeninden ayrılır sanki.allah yuvalarını bozmasın inşallah.haklarında hayırlısı neyse o olsun.

iyigeceler size canlarım ben yatıyorum.benimde moralim biraz bozuk uyusam iyi olacak.hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun.

ben bu moralle pek uyuyamam. senin neyin var be gülüm. ben derdimden kimseyi göremedim bugün. neyse yarın anlatırsın. iyi uykular canım.

001.jpg

Günaydın herkese ve hayırlı, bereketli, sağlıklı, mutlu cumalara.s.

Ablacım okuyunca çok üzüldüm yine ve seni çoook iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun, çok zor. Kızınıza da güç kuvvet versin, hakkında hayırlısı olsun:Saruboceq: Allah iyilerle, kıymet bilenlerle karşılaştırsın. Çünkü akıp gidenin ne yazık ki tekrarı yok, bu yüzden değerini bilenlerle harcamayı nasip etsin hepimize inşallah. Amin.a.s.

Son düzenleme:
ablacığım geri sayfaları okuyamadım ama
kızınla
ilgili bir konuya üzüldüğünü anladım ,bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine ,
ALLAH'ım kızını sıkıntılarından sağsalim kurtarsın ,ve hepinizin yüzü gülsün ,
kıyamam ben ikinizede ,damadın kızının yanındaysa takma kafana ,
ALLAH'ın izniyle herşey yoluna girecektir ,
bu devrelerden hepimiz geçtik bazen geçmeyede devam ediyoruz ,öpüyorum ablacığım ,
kalbindeki ışık hiç sönmesin

4852normalasligulnesligul01781gg7n.jpg

okuyunca sizlerle paylaşmak istedim İki melek yeryüzünü dolasmaya çikmislar.. Tabii insan kiliginda.. Aksam olmus.. Kentin en zengin semtinde lüks bir villanin kapisini Tanri misafiri olarak çalmislar.. Ev sahipleri somurtarak buyur etmisler onlari.. Yemek falan teklif etmemisler.. Sicacik misafir odalari yerine, buz gibi ve nemli bodruma iki silte atip "Geceyi burada geçirebilirsiniz" demisler..Silteleri betona sererken, yasli melek duvarda bir çatlak görmüs. Elini uzatmis. Söyle bir sürmüs yariga.. Duvar eskisinden saglam olmus. Genç melek "Niye yaptin bunu?" diye sormus merakla.. "Her sey her zaman göründügü gibi degildir" demis yasli melek yavasça..Ertesi aksam melekler bir köy evinde çok fakir, ama çok iyiliksever bir aileye misafir olmuslar. Herseyleri bir tanecik inekleri imis. Onun sütünü satip geçiniyorlarmis. Ev sahipleri mütevazi sofralarina almis onlari.. Allah ne verdiyse beraber yemisler.Yatma zamani gelince kadin "Siz uzun yoldan geliyorsunuz, yorgun olmalisiniz" demis.. "Bizim yatakta siz yatin, bir rahat uyuyun. Biz su divanda idare ederiz." Günes dogarken uyanan melekler, zavalli adamla karisini iki gözleri iki çesme aglar bulmuslar.Hayattaki tek servetleri inekleri bahçede ölü yatiyormus. Genç melek öfkeden deliye dönmüs.."Bunu nasil yaparsin.. Bu kadar iyi insanlarin yegane servetinin ölmesine nasil izin verirsin.. Önceki gece gittigimiz villada her sey vardi, ama kötü ev sahipleri bize hiçbir sey vermediler. Sen onlarin ont> bodrumlarini tamir ettin. Bu fakir insanlar bizimle her seylerini paylastilar. Ineklerinin ölmesine göz yumdun?.." "Her sey her zaman göründügü gibi degildir evlat" demis, yasli melek gene.. "Nasil yani?" diye daha da öfkeyle yinelemis sorusunu genç melek.. "Her sey her zaman göründügü gibi degildir evlat" demis yasli melek bir daha.. Ve anlatmis.. "Ilk gittigimiz zengin evinin o duvar çatlaginin içinde yillar önceden saklanmis bir hazine vardi. Ev sahipleri, zenginlikleri ile çok magrur, ama hiç paylasmayi sevmeyen insanlar olduklari için bu defineyi bulmayi hakketmemislerdi. Çatlagi kapayip, onlari bu hazineden ebediyyen mahrum ettim. Dün gece fakir köylünün yataginda yatarken ölüm melegi, adamin karisini almaya geldi. Kadinin hayatini bagislamasina karsilik ona inegi verdim. Her sey her zaman göründügü gibi degildir. Isler bazen istendigi gibi gitmez göründügünde, aslinda olan budur. Eger inançli isen, her iste bir hayir oldugunu düsünürsün. O hayrin neoldugunu da, bir süre sonra anlarsin.

X