Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel bi hikaye ablacım çok hoşuma gitti aslında içindeki mesajlarda anlayabilene çok güzel.hepimiz öyle değilmiyiz kendi kıymetimizin farkına varmayız illaki dışardan birileri farkettirecek.farkettiğimizdede neleri kazanıp neleri kaybettiğimizi anlarız ama geç olmadan anlayabilmek çok önemli.adama gelince biz insanoğlu elimizdeki güzellikleri koruyup kolladığımızı zannederiz.oysaki onlara zara verdiğimizi bilmeyiz.aslında gerçek hayatta bir çok erkek bunu eşlerine uyguluyor.aman eşim güzel kimseler görmesin diye eve kapatıyor.oysaki eşini kendinden soğutup uzaklaştırıyor.inşallah insanoğlunun bir gün aklı başına gelirde birbirini yemeyi bırakıp elindeki ve etrafındaki güzelliklerin farkına varır.
selaammmmmmmmmmmm
hoşbuldum sizler nasılsınız
dıptısınanneciği benim yokluğumda kızlar başına buyruk olmuşlar çek kulaklarını
otoriteni göster
bak böyle sen yatır ben döverim
canlarım sizlerle sohbeti çok özledim
betül ablacım teşekkür ederim canom ama bana masör gönderirsen benim kociş beni furur.aslında benim aşkum masörlere taş çıkarır.ayrıcada kaynanamın hakkından bi ben geliyom helal olsun dediğin için teşekkürler ablacıom.
ablacım 3 tane yufkayı şeritler halinde kes.içine ceviz yada ne varsa onu robotta çek içine koy muska şeklinde sar.yağda kızart.sonrada şerbet soğuk kızarmış muskalar sıcakken şerbetin içine koy.3 bardak şeker ve 3.5 bardak su koy şerbete.şerbetini çeken tatlıların üzerine fıstık ezmesi koy servis yap.afiyet olsun.