Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bekleim mhakkak geldiğinde hberim olmazise üülürüm zaten okiş
selam canlarım sizi çok özledim hepinizi öptüm
beni unutmayın sizi seviyorum allaha emanet olun
ablam canım hoşgeldin ,a.s.nasıl unuturuz hep aklımızdasın
seni her zaman burada bekliyoruz ,yavruna acil şifalar
sen ve tüm ailen ALLAH a emanet olun,
betül ablam ,nesutayim ,mutluluk reçetem bugün
iyi değilim o yüzden k.k. ya giremem canım sıkkın biraz
ben msnden sizi haberdar ederim öpüyorum hepinizi kocamanŞeniz
merhabalar canım hemşolarım dermancım hg canım.papatyam,swethomecum,betül ablam,mutluluğumun reçetesi,berfinsenam çok geçmiş olsun canım benim.bombaaam nerdesin hepinizi özledim.
hoşbulduk bu soğuk havada halı yıkadık her yerim tutuldu annem sayesinde kızlar birde kilo veridm valla incecik gelin olacağım
yine temizlikle uğraşıyorum.birazdan çarşıya çıkacağım.canım kahve istiyor.gidip kahvemi kaymakamlıkta içeceğim.napim ev gezmelerinden zevk alamıyorum.kolamıda milli eğitim müdürlüğünde içerim.akşam oluncada salona geçerim.antrenmanlara başladık artık.dün akşam harikaydı.yorulduk ama çok eğlendik.spor yaparken zevk alıyorum.kendime geliyorum.sizede tavsiye ediyorum kızlar
dıptısım canım ben hava yapmıyom kız.bak ben pc nin başında otururken bile spor yapıyom.nasılmı.şu an müzik son ses açık.sandalyede kollarım bacaklarım rahat durmuyo.hepsi pusulasını şaşırmış gibi havalarda geziyo.sizde böyle yapın.oturdupğunuz yerde dans edin müziğe ayak uydurun.tabi bu müzik uzun hava olmasın.hadi kızlar kalkın cakkıdı yapalım.olmuyo,yapamıyom,duramıyom biri beni durdursuuun!
betül ablacım çok geçmiş olsun canım.aman kendine dikkat et sen bize daha lazımsın.bombacum canum bacum bende iş yaparak spor yapıyom.bende yerimde duramıyom.komşular ne var senin bu evde diyor.işin hiç bitmiyor diyorlar.zaten iskelet oldum.maraşın deli poyrazı bi esse uçar giderim herhal
ablacım evin pis deseler zaten delirrim heralde.tam tersi evine ne zaman gelsek pırıl pırıl diyorlar.hatta bana geldiklerinde bir yer kirlenirde kızarım diye çekinen bile var.temizlik yapmak bende hastalık haline geldi.elimden bez düşmüyor.birde simetri hastalığı var herşey yerli yerinde olmalı.düzgün durmalı.dahası ben onlara gideceğim zaman telaşa kapılıyorlar ev temizlemeye başlıyorlar.keşke bu kadar titiz olmasam rahat olsam herkesin senede yaptığını ben haftada yapmasam amaaaa olmuyor işte.allahtan sizler varsınız yine sizlerle biraz olsun işe ara veriyorum.iyiki varsınız
ablacım evin pis deseler zaten delirrim heralde.tam tersi evine ne zaman gelsek pırıl pırıl diyorlar.hatta bana geldiklerinde bir yer kirlenirde kızarım diye çekinen bile var.temizlik yapmak bende hastalık haline geldi.elimden bez düşmüyor.birde simetri hastalığı var herşey yerli yerinde olmalı.düzgün durmalı.dahası ben onlara gideceğim zaman telaşa kapılıyorlar ev temizlemeye başlıyorlar.keşke bu kadar titiz olmasam rahat olsam herkesin senede yaptığını ben haftada yapmasam amaaaa olmuyor işte.allahtan sizler varsınız yine sizlerle biraz olsun işe ara veriyorum.iyiki varsınız