Kahramanmaras///46

canım ablam kusura bakma iş güç bitmedi hala yarın görüşürüz inşallah.öptüm allaha emanet olun

iyigeceler1.gif

canlarım hepinize günaydın, gününüz aydın olsun,
tüm güzellikler sizinle olsun,dertleriniz sıkıntılarınız son bulsun ,
evleriniz işyerleriniz neşe ve huzurla dolsun inşallah

canım benim allah razı olsun.ne dileğin varsa allah hepsini versin.bizler için dilediğin her şey sana 10 misli geri dönsün.öpüyorum canım seni kocaman.

ay maşallah dualar ,güzel niyetler ile dolu bir sayfa ,
kızlar allah muradınızı verisn emiiiiiii
ben de sabah sabah neşelendim canımmmmm
kahramanmaraşşşşşşlı hanımlar sabah kahvaltıalrına başladınız mı?
yav canım şimdi bir ev zeytini istedi.yeşil hemde çizilmiş.bol zeytinyağının içinde ,pul biber ,kekik ve biraz limon ile harmanlanmış
ohhhhhh
zetinyağına banmaktan zeytin yiyemem herhalde.
kızlar içinzide hamile yok değil mi
böyle de anlattım ama
günaydın tekrar
zeytin neyse de bazlama istiyor canım.
tam mevsimi maraşlı hanımlar kışlık ekmeklerin yapıyorlardır.
her gün birinde bazlama varıdr şimdi.
maraş peyniri ile bazlma yada kavrulmuş çökelek oyyy oyyy tutumayın beni.
ekmeğin sonuna doğru tereyağı ile yağlamış bazlamayı tazecik pekmeze banıp yemekde harika olurud.
offf allahım offfffffffffffffff
tutmayın beni ya memleket hasretimi yoksa açlık beni böyle söyleten anlamadım.
ama rüyamda hep maraşı görüdm dün gece
inşallah herşey çok çok çok güzeldir orada

kız allah seni ne etmesin emi sende bomba gibi heç doymuyon haaa.allah sizdeki iştahın aynısını banada versin inş.günaydın canommm

mutluluğumuzun reçetesi
doğum günün tekrar kutlu olsun
nice yıllara sevdiklerinle beraber
hadi çabuk yapın şu düğünüde ondada pasta keselim
dimi ama , kızlar haklısın diyenler elini kaldırsın

1095726800dogumgunu15xt6.jpg

ya sen o kadar tatlisin ki.. Aglattin beni ablam ya, makyajimi yeni yapmistim alacagin olsun senağlama

Sizleri cok seviyorum , iyi ki tanimisim sizi, o kadar cana yakin o kadar iyi kalplisiniz ki allahim sizi basimdan eksik etmesin. Hep bi ablam olsun isterdim bu topik sayesinde artik bir degil, 4 ablam oldu. ŞenizŞeniz

Canlarimsiniz siz Şeniz

oh be bugün herkez erkenci. bir ben gecikmişim. ahada geldim. öğle yemeğine ne hazırladınız bakim. benim karnım aç. öyle kahvaltıyla doymam ben. ama perhiz yemeği yemek zorundayım. ona göre.

mrb hg canıncım nasılsınız bakem :)

cokacimcoook ya ben açım. bana bu kızlar yemek vermiyor. sen perhizsin diyor. bende öneri getirdim salata ile patlıcan, kabak ve maraş peyniri ile yapılan yemeği gösterdim. onları yiyebilirim dedim.:sm_cool::roflol::roflol: tamamende aç kalamam ya.:eek:klava::nazar:

papatyacım hg canım nasılsın.betül ablam gel ben sana bakarım.kim aç koymuş bakim seni.

papatyacım hg canım nasılsın.betül ablam gel ben sana bakarım.kim aç koymuş bakim seni.

cokacimcoookbana yemek yemeyi yasakladılar. kötükedihüso açım aç.:eek:klava: mutfağa sokmuyorlar beni.:nazar: mutfakta döktürüyormuşum. sonra yemek zorunda kalıyorlarmış. yemek pişirme biz domates, salatalık ve peynir yeriz diyorlar. yoksa kilo alıyorlarmış. hemde ben kilo alıyormuşum.:roflol::roflol::roflol: şaka gülüm. ne pişireyim diye dolanırken karnım guruldadı. sonunda tarhana çorbası, pilav ve yukarda gördüğünüz patlıcan ve kabaklı yemeği yapacam. yemek aslında basit hazırlayıp, fırınlayacağım. k.maraş tarhanam yok. ama göçmen tarhanam var. balıkesirdeki arkadaşlarım habire yolluyorlar. sağolsunlar. onunda tadı daha farklı oluyor. :asigim::1hug:

X