Canlarim hepinize teh ablanin cok cok cok cok cok Selami var hepinize.
Sizi sulu sulu vicik vicik öpecekmisim; hadin girin siraya
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Teh 3 ün hikayesini buradan okumuştum .umarim ki allah tna dilerim evladi sağliğina kauşur ve mutlu haberi aliriz en kisa zamanda.
Kizlar ara ara girip çikiyorum ama hiç gelmemekten iyidir değil mi kizmiyorusnuz herhalde bana:)
şu anda kahvemi aldım. höpürdeterek içiyorum. canlarım, bilgisayarın başına çakıldım. klava: işler beni bekliyor ama kimin umrunda.:dance::teytey::roflol::roflol: gelen yok. ama 20 sinden sonra evde şenlik olacak. çok eski öğrencim eşiyle bana geliyor. birkaç gün kalacaklar. bu arada kızikomda geliyor. biraz işlenebilirim. oda malum işler. evde kimse olmayınca kirlenmiyor, sadece tozlanıyor. bide kedimin tüyleri oluyor. onları temizlemek kolay oluyor.
mrb canlarım benim nasılsınız
:asigim: takdirin için sağol canım. öğrencim aynı zamanda kızımın sınıf arkadaşı olmuştu. onlar birbiriyle çok samimi idi. hala birbirlerinden kopmadılar. düğünlerine kızım şahit olarak gitmişti. tabii ben sağlık nedeniyle gidememiştim. şimdi benim elimi öpmeye geliyorlar. ay bende çok duygulandım.senağlama öğretmenliği çok özledim. çok güzel yıllardı onlar. hele öğrencilerimin iyi durumlarda olduğunu öğrenince sanki kendi çocuğummuş gibi seviniyorum.
kızlaaar men geldüm ooo notuyorsunuz betül ablacum ellerine sağlık ne güzel olmuş öyle çiçekler.papatyacım merhaba ben aranıza yeni katıldım.night rose nasılsın canım.hadi kaynaşalım.
Canim ablammm sen harikasin :) sen onlari bana yolla nede olsa daha yapacak ceyizim var