Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hemşolarım nasılsınız özledim valla hepinizi bayram nasıl geçiyor.yeni gelen arkadaşlarım aramıza hg canlarım.berfinsenacım sen yaşlanmadın ben akıllandım tam bir ev avradı oldum elimden uçan kuş bilem kurtulamıyor.benim bayramım kötü geçiyor malesef çok hastayım.yine meniere hastalığım tekrar nüks etti.allahtan ilaçlarım vardı hemen aldım ama bayramı zehir etti.çok zayıfladım.34 beden olmuşum deli oldum yaa.üzerime kot pantolondan ve bir buluzdan başka bişi alamadım.maraşta ne kadar mağza varsa gezdim.çıldıracaktım.birde o tezgahtarların hayretler içinde bakması yokmu beni deli etti hayatlarında ilk kez 34 beden birini görüyormuş hanımlar neolur bana kilo aldıracak bir formül verin aynalara bakmak istemiyorum.kafayı yicem.hepinizi öpt.allaha emanet olun.
eeeeeeeee bu kahvaltı da sabah sabah açık davetiye
izmir e mi gelsek ne yapsak.
allah esirgesin hazırlayan ablamızı.
geliyorum kahvaltıyaaaaaaaaaaaaaa
evde misiniz , müsaitmisiniz hemşehrimmmm
kız swethome bacum nasılsın hiç selam sabahta vermiyon anacım ceee deyip kaçıyon hep buralarada uğra arada bir.özletme kendini emi.o çöreğide çok yeme sonra mazallah cır cır olursun.
canım benim bende bayramın ilk günü maraştaydım.geldimki burdada kimse kalmamış ne komşular ne arkadaşlar herkes gitmiş.tek başıma evde pinekliyorum.
betül ablam inan bende seni özledim nasılsın allah kavuştursun diyelim.ayrıca hepinizin cuması mübarek olsun.öpüldünüz.