Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım eline sağlık ağız tadıyla yeyin ,ah bende biliyorum buzluğa atmasınıda sen maraşlısın bilirsin yazdan difrizi sebze ile dolduruyorum etlere yer kalmıyordu bende önceki buzdolabım normal dolaplardan onuda çalıştırıyorum eti onun buzluğuna bırakıyorum ,difirzin rafınada sığar tatlılar dur oraya bırakayım sandiviç lahmacun ,börek vs. hep bırakırdım sen çok yaşa emi tatlıyı pişirip şerbetten önce difrize burakmak aklıma hiç gelmedi of of yaşlandım artık sen çok yaşa emi:lepi:canım benim bayrama yaptım.şerbetini yiyeceğimiz zaman dökeceğim.pişirip serayla kaplayıp buzdolabına koy 1 ay dursa bişi olmaz.ayrıcana çok mersi şekerüm seninde ellerine sağlık afiyet olsun herkese.
sevindim valla iyi oldu arada takılırız , eylülsena daha yeni uyudu ,şimdi mutfağa gireceğim çocuklar ben alışverşe gittim iftar sonrası gelene kadar mutfağı savaş alanına çevirmişler laelaelaelaelaehepsini uyuttum 10 dakika dinlenip kalkıcam bu saatte bile iş bırakmıyor yakamı habire koşuşturuyorumcanım ya dün sohbete neden giremediğimi buldum.çünkü jawa yüklü değilmiş yükledim hemen artıkın rahat rahat gireriz
canım ablam telaşın ne güzel ALLAHım hiç bir zaman bozmasın inşallah torunlarınada hazırlık yaparsın eşinle beraber :Saruboceq:inşallah bizlerde görürüz bu günleri :Saruboceq:mavi ay kıskandım valla. o ne güzel olmuş. acaba bende öyle düşürebilecek miyim? şerbeti sıcak dökülecek değil mi? ayrıca 2 ölçü düşünüyorum. sorun çıkmaz inşallah. arife günü bunu ve yaprak sarmamı yapacağım. akşama kızımla damadım gelecek. sonra işlerim kalır. ay günler yaklaştıkça elim ayağım birbirine karışıyor.
gel buyur tatlıma.s. sizlere kapımız her zaman açık senin istediğin içli köfte olsun ,sen gel ben sana neler yaparım cokacimcoookhazırlayın hanımlar hazırlayın kapınızı çalarım belkim birde içli köfte isterim ama
hazırlayın hanımlar hazırlayın kapınızı çalarım belkim birde içli köfte isterim ama
berfinsena, mavi ay k.maraşa geldi sanırım. verdiği fikir benimde aklıma yattı. bugün akşam bende yapayım. pişirip buzluğa koyarım. arife günü akşamıda şerbetini dökerim. canım sende inşallah torunlarını görürsün. daha benim torun-morun yok maalesef.:CüvCüv: belki müjde verirler. keşke olsa.:ecrin_bebek: :asigim: hadi canım kolay gelsin.
a.skızlarrr benım en sevdıgım dostum maraslı yanı marasın elbısan ılcesındena.s ınsallah yanlıs yazmamısımdıra.s elbısanlı olanlar warmı
elbistandir canim yerimseniben hosgeldin aramiza Şeniza.skızlarrr benım en sevdıgım dostum maraslı yanı marasın elbısan ılcesındena.s ınsallah yanlıs yazmamısımdıra.s elbısanlı olanlar warmı
ayh ben neler kaçırmışım ya kıslar tarif banada verin:) size yapım
cnm çok tşk ederim ederim ama nerden bakacam tatlılar a bilmiyorum ki
: