Kahramanmaras///46

canlarım hepinize tünaydın mavi ayım bacım kolay gelsin ,bana önce tatlı tarifini ver bacım öpüyorum hepinizi,bende bugün fazla giremem ,Şeniz
ek111dw2.gif

canlarım bugün benimde işlerim çok. galiba bende giremem. belki geç vakit açabilirim. hepinize şimdiden kolay gelsin.

tatlım eline sağlıka.s. ,bende bu tatlının iç malzemesine kakaoda karıştırıyorum yerimseniben ,bizimkilerde çok sever bu tatlıyıcokacimcoook,canım benim senin elin değince tadı dahada güzel olmuştur,:lepi:ben hem bu tatlıdan hemde baklava yapıcam sen bayrama yapmadın heralde dimi ,şimdi yemek için yaptın ,bayrama erken çünkü ...afiyet olsun şeker bacım:içelim:

mavi ay kıskandım valla. o ne güzel olmuş. acaba bende öyle düşürebilecek miyim? şerbeti sıcak dökülecek değil mi? ayrıca 2 ölçü düşünüyorum. sorun çıkmaz inşallah. arife günü bunu ve yaprak sarmamı yapacağım. akşama kızımla damadım gelecek. sonra işlerim kalır. ay günler yaklaştıkça elim ayağım birbirine karışıyor.

canım benim bayrama yaptım.şerbetini yiyeceğimiz zaman dökeceğim.pişirip serayla kaplayıp buzdolabına koy 1 ay dursa bişi olmaz.ayrıcana çok mersi şekerüm seninde ellerine sağlık afiyet olsun herkese.
tatlım eline sağlık ağız tadıyla yeyin ,ah bende biliyorum buzluğa atmasınıda sen maraşlısın bilirsin yazdan difrizi sebze ile dolduruyorum etlere yer kalmıyordu bende önceki buzdolabım normal dolaplardan onuda çalıştırıyorum eti onun buzluğuna bırakıyorum ,difirzin rafınada sığar tatlılar dur oraya bırakayım sandiviç lahmacun ,börek vs. hep bırakırdım sen çok yaşa emi tatlıyı pişirip şerbetten önce difrize burakmak aklıma hiç gelmedi of of yaşlandım artık sen çok yaşa emi:lepi:

canım ya dün sohbete neden giremediğimi buldum.çünkü jawa yüklü değilmiş yükledim hemen artıkın rahat rahat gireriz
sevindim valla iyi oldu arada takılırız , eylülsena daha yeni uyudu :emir_bebek:,şimdi mutfağa gireceğim çocuklar ben alışverşe gittim iftar sonrası gelene kadar mutfağı savaş alanına çevirmişler laelaelaelaelaehepsini uyuttum 10 dakika dinlenip kalkıcam bu saatte bile iş bırakmıyor yakamı habire koşuşturuyorum :eek:

mavi ay kıskandım valla. o ne güzel olmuş. acaba bende öyle düşürebilecek miyim? şerbeti sıcak dökülecek değil mi? ayrıca 2 ölçü düşünüyorum. sorun çıkmaz inşallah. arife günü bunu ve yaprak sarmamı yapacağım. akşama kızımla damadım gelecek. sonra işlerim kalır. ay günler yaklaştıkça elim ayağım birbirine karışıyor.
canım ablam telaşın ne güzel ALLAHım hiç bir zaman bozmasın inşallah torunlarınada hazırlık yaparsın eşinle beraber :Saruboceq:inşallah bizlerde görürüz bu günleri :Saruboceq:

hazırlayın hanımlar hazırlayın kapınızı çalarım belkim birde içli köfte isterim ama
gel buyur tatlıma.s. sizlere kapımız her zaman açık senin istediğin içli köfte olsun ,sen gel ben sana neler yaparım cokacimcoook

berfinsena, mavi ay k.maraşa geldi sanırım. verdiği fikir benimde aklıma yattı. bugün akşam bende yapayım. pişirip buzluğa koyarım. arife günü akşamıda şerbetini dökerim. canım sende inşallah torunlarını görürsün. daha benim torun-morun yok maalesef.:CüvCüv: belki müjde verirler. keşke olsa.:emir_bebek::ecrin_bebek: :asigim: hadi canım kolay gelsin.

berfinsena, mavi ay k.maraşa geldi sanırım. verdiği fikir benimde aklıma yattı. bugün akşam bende yapayım. pişirip buzluğa koyarım. arife günü akşamıda şerbetini dökerim. canım sende inşallah torunlarını görürsün. daha benim torun-morun yok maalesef.:CüvCüv: belki müjde verirler. keşke olsa.:emir_bebek::ecrin_bebek: :asigim: hadi canım kolay gelsin.

canım ablam geldi sanırım mavi aydaki telefonum kapalıydı şimdi açtım ,bende tatlıyı yaptım ,baklavalık yufka alıp baklavada yaptım güzel dileklerin için sağol seni çok öpüyorumŞeniz

baklavalık hamuru hiç denemedim. nasıl güzel oluyor mu? bana nasıl yaptığını yazarsan sevinirim. belki ilerde bir denerim. marketlerde görmüştüm. ama almaya pek cesaret edememiştim. beceremem diye tabii. genelde sipariş verip yaptırıyordum. şimdi mavi ay ın verdiği tarifi yapacağım. o daha kolay geldi.öptüm canım.

hangi tatlıyı istediğini bilmiyorum. ama hazır baklava hamuru tarifi benim mesajlarımda yazılı. profilime girersen okursun. diğer tarifi belfisenada var. ona söylersen sana yollar. yada tatlılar tariflerine gir. rulo tatlıyı bul, ordada tarifi bulursun. ben mavi aydan almıştım. şimdiden kolay gelsin canım.

a.skızlarrr benım en sevdıgım dostum maraslı yanı marasın elbısan ılcesındena.s ınsallah yanlıs yazmamısımdıra.s elbısanlı olanlar warmı

:teytey: ben elbistan'lıyım. elbistan yazılır. içinden mi arkadaşınız? ben içindenim. ama uzun seneler dışardayım. başka arkadaşlarda var.hihoyyyt takip ederseniz, rastlarsınız.a.s.:nazar: selamlar.:1hug:

cnm çok tşk ederim ederim ama nerden bakacam tatlılar a bilmiyorum ki
::KK43::eek:

cokacimcoook yemek tarifleri bölümü var. oraya git. tatlılar kısmına gir.:eek:klava: orada bulacaksın. yalnız daha öncede demiştim biraz gerilerde kalmış. :1hug: bulduğun zaman haberim olsun.bende tam tarifi yok. ondan yazmadım. sakın yanlış anlama.:asigim: hatalı bir tarif veririm diye orayı gösterdim.a.s.

mrh kızlar ne yapıyorsunuz bayram hazırlıkları nasıl gidiyor

X