Kahramanmaras///46

demek dermanda benim gibi gurbet ellere gelin gidecek.ben dugunumden 15 gun sonra hindistana gelin gittim.simdide burdayim.rabbim herkezin gonlune gore versin.herkezi mutlu etsin

neyse güzeller ben çıkayım. size iyi sohbetler. sonra sizlerle bol bol konuşuruz.
hepinizi öpüyorum.

DUDAK3.gif

benimde cikmam lazim.biraz kitap okuyayim.yoksa gozlerim ve belimde bir hasar olacak bunun basinda otur otur.:roflol::roflol:sonra gorusuruz

ciddimisin yok beee kandurma kiz biziiiiiii:eek:klava:
Kız ciddiyim kandurur muyum hiç? Babam bayburtlu, annem elazığlı ben de doğma büyüme istanbulluyum Ama sizin aranızda olmak çok güzel, bu yüzden en çok buradayım:teytey: Hadi şimdilik iyi akşamlar, öptüm sizi:)

Son düzenleme:
[QUOTE="NightRose";4478355]Kız ciddiyim kandurur muyum hiç? Babam bayburtlu, annem elazığlı ben de doğma büyüme istanbulluyum Ama sizin aranızda olmak çok güzel, bu yüzden en çok buradayım:teytey: Hadi şimdilik iyi akşamlar, öptüm sizi:)[/QUOTE]

hiimm ben seni marasli saniyodum.iyi canim gitme aramizdan.seni seviyoruz muck muckkkkkkkkŞenizŞeniz

gardiyanlaaaaaar nerdesiniz yaaav.aramızda kaçak yolcu vaaar.:tomato:
bizi kandırmış.k.maraşlı değilmiş.atın şunu dışarı:eek:klava:
diğerinide ben ispiyonlayım seher kuşu var ya oda k.maraşlı değil.ikisinide atalım dışarı :eek:klava:
ay yok bee kıyamam ben size canlaruuum.nereli oldu8ğumuz ne farkeder gönüller birleşti ya gerisi boş...
bu arada ben halis malis k.maraşlıyım öhö öhö.....:hooray:

kız sen benim arkadaşıma nasıl kızarsın:eek:klava:nightrosem bu sayfaya önce benim için uğradı baktıki ortam sıcak sizler ve ablam çok şekersiniz rosemde çok tatlı o yüzden burada benim tatlım Şeniz
hem senin men halis k.maraşlı olduğunu nerden bileyim ispatla:roflol:

hem halis mulis k.maraşlı olan benim duyurula:sm_cool::hooray:

o zaman bizde senide atarız dışarı.suça sebebiyet vermekten ve şuçluya yardım ve yataklık etmekten dolayı sende suçlusun canım.cezan bombaya çeşit çeşit tatlı ve pasta yapıp kargoyla göndermek.ayrıca bayram temizliğine gidip yardım etmek.yoksa seni yere yatırır çatlayıncaya kadar gıdıklarım,morarıncaya kadar çimdiklerim,doyuncaya kadarda ısırrım.
halis malis k.maraşlı olduğumu sana ispatlamak için açar gösterrim şeyimi......kaydirigubbakcemile3yani nüfus cüzdanımı......:roflol:
biliyooooom hemen terse çektin değilmi.hiç heveslenme canım başka bir şey göstermem.onunda bi haysiyeti var ayol

kız sen ne gözü doymazsın :roflol:tatlıyı pastayı emrin olur yaparım ama temizlik işine gelince anam benim herif göndermez :roflol:evimin işine o yardım ediyor beni sana yardım etmeye gönderirimi:roflol:
hadi bekilyorum göster :sm_cool::sm_cool:nüfus cüzdanını tabikisositososito

len ben gıdıklanmaya dayanamam sen beni öldürücenmi amanınsırnaşık şey

hadi kızlar dün ben gecikince kimse kahvaltı hazırlamamıştı. bugün ben hazırladım. bir daha ben gecikirsem kim kalkıyorsa hazır etsin. hıııımmm kızarım sonram.

herkeze gunaydin canlarim.rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin.banada dua etmeyi unutmayin

X