Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen bende senin gibiyim. koşturarak buraya koşuyorum. dedim ya adam sonunda kapıya koyacak.:roflol::roflol::roflol:
Kız ciddiyim kandurur muyum hiç? Babam bayburtlu, annem elazığlı ben de doğma büyüme istanbulluyum Ama sizin aranızda olmak çok güzel, bu yüzden en çok buradayım:teytey: Hadi şimdilik iyi akşamlar, öptüm sizi:)ciddimisin yok beee kandurma kiz biziiiiiiiklava:
gardiyanlaaaaaar nerdesiniz yaaav.aramızda kaçak yolcu vaaar.:tomato:
bizi kandırmış.k.maraşlı değilmiş.atın şunu dışarıklava:
diğerinide ben ispiyonlayım seher kuşu var ya oda k.maraşlı değil.ikisinide atalım dışarı klava:
ay yok bee kıyamam ben size canlaruuum.nereli oldu8ğumuz ne farkeder gönüller birleşti ya gerisi boş...
bu arada ben halis malis k.maraşlıyım öhö öhö.....:hooray:
o zaman bizde senide atarız dışarı.suça sebebiyet vermekten ve şuçluya yardım ve yataklık etmekten dolayı sende suçlusun canım.cezan bombaya çeşit çeşit tatlı ve pasta yapıp kargoyla göndermek.ayrıca bayram temizliğine gidip yardım etmek.yoksa seni yere yatırır çatlayıncaya kadar gıdıklarım,morarıncaya kadar çimdiklerim,doyuncaya kadarda ısırrım.
halis malis k.maraşlı olduğumu sana ispatlamak için açar gösterrim şeyimi......kaydirigubbakcemile3yani nüfus cüzdanımı......:roflol:
biliyooooom hemen terse çektin değilmi.hiç heveslenme canım başka bir şey göstermem.onunda bi haysiyeti var ayol
bombam canımmmmm işte pasta böreklerin
afiyetle ye ye kilo al hahahahahahaha