Tatlı Tarifi Kağıt Helvadan Waffle yaptım valla (Resimli)

Malice

WTF?!
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
1.021
5
kızlar herşey fırında kağıt helva görmemle başladı, daha önce aklına gelen var mı bilmiyorum ama kağıt helvanın görüntüsünü waffle hamuruna benzettim hadi bi deneyeyim dedim, çok da lezzetli bişey çıktı ortaya.

ben kağıt helvanın üzeri için kremşanti kullanayım dedim, isteyenler nutella sürüp üstüne kremşanti gezdirebilir. 1 bardak süte 2 paket kremşanti koydum kıvamı güzel oldu. sonra fındıklı çikolatayı benmari usulü erittim içine çok az sıcak su kattım kıvamı daha akışkan olsun diye. meyveleri dilimledim mandilanyı soydum işte bu kadar! damak tadınız size ne derse onu yapın hanımlar, fıstık ezmesi, reçel, beyaz çikolata sosu, aklınıza ne gelirse koyabilirsiniz.

kağıt helva
kremşanti
muz
kivi
mandalina
fındıklı çikolata
1 bardak süt

kağıt helvamızı servis tabağımıza alıyoruz, üzerine kremşantiyi döşedikten sonra dilimlemiş olduğumuz meyvelerimizi diziyoruz. en son üstüne eritmiş olduğumuz çikolatamızı gezdiriyoruz, aha bitti. afiyet bal olsun. bi de kalori oluyor bol miktarda

Son düzenleme:
vafılı bilmemde kağıt helvadan pasta yapıyorlar.seninki biraz pastayı andırmış

deneyin ciciklerim, yalnız kağıt helvanız çok sertse bıçakla dilimlere ayırıp yapın yoksa yemesi zor olur, gerçi ben direk gömüldüm bıçak falan kullanmadan cokacimcoook

Bu waffle gibi gelmedi bana:) yaşpasta olmuş bu..

Vee kağıt helvadan yaşpasta yapılıyor zaten..Ellerinize sağlık..

ben hiç bi yerde duymamıştım ya da görmemiştim daha önce, buraya koyana kadar bilmiyordum yani kağıt helvanın bu tip şeyler için kullanıldığını gamyoncuiremsu yaşpastaya benzemesinin sebebi sanırım kremşanti olmuş ama ben tabanından ötürü waffle dedim zaten, helvadan pasta yapıldığını hiç duymadım çünkü :1rolleyes:

aaayyy inanmıyorum bu çok şahane bişeymiş amaaa ağzımın suyu aktı resmen senin de ellerine sağlık canım en kısa zamanda bundan da yapıcam, yaşasın kağıt helvaa :lepi:

aaayyy inanmıyorum bu çok şahane bişeymiş amaaa ağzımın suyu aktı resmen senin de ellerine sağlık canım en kısa zamanda bundan da yapıcam, yaşasın kağıt helvaa :lepi:

benim gibi tembeller her işin kolayına kaçıyor kağıt helvadan,pastabandan pastalar yapıp afilli süslemelerle mattah birşey gibi gösteriyor..napiim ben böyleyimkaydirigubbakcemile3

vakit yok zaten diilmi tatlışım..yapalım güzelleşelimŞeniz

aynen yaa şu hazır pandispanyalar çıktı mertlik bozuldu kaydirigubbakcemile3 valla ben de hiç uğraşamıyorum canım en fazla uğraştığım şey köstebek pasta, onun dışında hep kolay tatlılar yapıyorum hoşuma gidiyo zemuszemus zaten 3 günlük dünyada bi de pasta hamuru mu hazırlayalım :içelim: öptm seni çok bu güzel tarifini en kısa zamanda yapıp fotosunu topicine ekliycem opuyorumnanaktan

beklerm bitnm..çook ta memnun olurm..öptm kocamannnopuyorumnanaktan

teşekkür ettim sumakım inan hiç bi olayı yok bin kat güzelini yaparsın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…