Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımCanım KK'nin Güzel Kadınları
Size pasta yapmayı çok özledim. Bu pastayı çok sevdim, denemenizi tavsiye ederim. Çok lezzetli oldu sizleri seviyorum
MALZEMELER
Eki Görüntüle 3133417
3 yumurta
1 şu bardağı şeker
1 su bardağı süt
yarım su bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 paket kakao
2su bardağı un( kontrollü)
Keki islatmak için:
1 çay bardağı süt
Kreması için:
2 paket kremşanti
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1,5 su bardağı Hindistan cevizi
üst sos için:
200 gr krema
2 paket kare çikolata
istediğiniz mevsim meyveleri
YAPILIŞI:
şeker ve yumurta önce çırpılır. Sonra tüm kek malzemeleri eklenip iyice homojen olarak karıştırılır.
Eki Görüntüle 3133342
kek kalıbının altına yağlı kağıt koyup kek harcını kalıba döküp önceden ısıtılmış 180° fırında 20- 25 dakika kontrollü pişirilir. Kabuk tutan en üst kısmı bıçakla kesip sert kabugu ayırdım. Oda sıcaklığına gelince keki kürdan yardımıyla deliyoruz . Sütle eşit şekilde ıslatıyor. Dolapta çekmesi için 10 dakika bekletiyoruz .
Eki Görüntüle 3133343
Kremşantiyi tarife göre yapıp içine pudra şekeri ve Hindistancevizi ekleyip yoğunlaşan kadar çırpıyoruz. Kekin üzerine eşit şekilde yayıyoruz dolaba alıyoruz.
Eki Görüntüle 3133353
sosu için kremayı ocakta biraz isitiyoruz. Kaynamasın yoksa kesilir. Biraz ısınınca çikolataları ekliyoruz. Ocaktan alip eritiyoruz. Pastamızin üzerine döküp Dolapta bir gece dinlendiriyorum. Üzerini istediginiz gibi susleyebilirsiniz. Ben mevsim meyvesi kullanmak istedim
Eki Görüntüle 3133354
AFİYET OLSUN
Eki Görüntüle 3133399 Eki Görüntüle 3133400 Eki Görüntüle 3133401 Eki Görüntüle 3133402 Eki Görüntüle 3133403 Eki Görüntüle 3133404 Eki Görüntüle 3133405 Eki Görüntüle 3133406 Eki Görüntüle 3133407 Eki Görüntüle 3133408 Eki Görüntüle 3133409 Eki Görüntüle 3133410 Eki Görüntüle 3133411 Eki Görüntüle 3133412 Eki Görüntüle 3133413 Eki Görüntüle 3133414 Eki Görüntüle 3133415 Eki Görüntüle 3133416
Canım nevoşum iyi ki varsınEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Beni unutma canocummmm yettim gayri koşarak geldim çok teşekkür ederim canocum maksat yeşillik olsunAz önce aklımdan geçiyordun
Çok güzel olmuş, bayıldım. Ya o fincanlar sunumun da harika. Ellerine sağlık kirazlım.
Başarılar diliyorum şimdiden
Canım amanitoşummm yaaaa çok teşekkür ederim bal beybiiTamda senlik pasta olmuş cıvıl cıvıl rengarenk muhteş ellerine saglik canm
Yaaaaaaaaa gerçekten mi hemsocanimmm çok teşekkür ederim, senin kadar olamazBaaayıllllldıııımmmmmmmmm
Yaa pamukumm seni yerim bak haa sen çok mu tatlısı, güzel kalbinden öperim çok teşekkür ederim bitanecim
Benimm canım sosyommm oyyyy ne guzel bi pasta bu eneemm ağzım sulandı
Ellerine saglik kuzumm bol sans
Cok guzel gözüküyorr gözlerim kamaştı
Lezzeti gerçekten efsane neslişkom,ilk defa yaptım bayıldım senin yaninda bizde birseyler yapmaya çalıştık çok teşekkürler kuzuEline emeğine sağlık lezzzetinden zaten şüphem yok sunum ve süslemede de görsel şov olmuş cıvıl cıvıl içimiz açıldı başarılar diliyorum
Hatıralar hatiralar ya bebik seni yirim bal mısın, yorumuna sağlık diyorum sevindimMuhteşeeeeeeem muhteşem
Senin kirazlı fincanlarını yerim.
Canım cemosummmmm azıcık renklenelim dedim kendimi kaptırdım çok çok teşekkür ederim canım cemosuuumm benim allah razı olsunYaaa kirazimmmm pastan da senin gibi rengarenk
Çok çok güzel.olmus canimmm sosyalim eline emeğine sağlık
Bol şanslar canimmm
Ayyyy garakuğum fincanlar kk nin hediyesi benim için çok kıymetli burada kullanmak istedim çok teşekkür ederim bitanemKiraz güzelim, ellerine sağlık, o kadar güzel bir pasta ki rengarenk
Fincanlara bayıldım
Canım minnoşum
Canım kuzucumm sınav sonrasi terapisi oldu benim için çok teşekkür ederim kuzuummBu nasıl süsleme böyle
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor.
Bursanin ufak tefek taşlarıhangi şehirdesin bacım sen söle hele ?
Canimin içi, balım sen bitanesin çok teşekkür ederim kuzuumm Allah razı olsunOfff diyorum offff
Sosyalim harika olmuş harikaa
Eline emeğine sağlık çiçeğim
Yarışmada boool şansın olsun, canım kiraz hatunum
Canım karamelim ruhumuzda var diyorum çok teşekkür ederim canım benimHer tarifinde bize kiraz olduğunu hissettiriyorsun
Ellerine emeğine sağlık
Başarılar diliyorum
Canım gül goncam çok teşekkür ederim, Allah razı olsun içimiz açılsınSosyalimmm çicemm harika olmuş ellerine sağlık olsun,sunumda süper zaten tam seni yansıtmış ışıl ışıl rengarenk. yarışmada başarılar diliyorum sanada.
Estağfurullah gerçekten... bu üst süslemeyi mayveli pasta isteyen olursa kullanacağım mutlaka...hem göze hem gönle hitap ediyorLezzeti gerçekten efsane neslişkom,ilk defa yaptım bayıldım senin yaninda bizde birseyler yapmaya çalıştık çok teşekkürler kuzu