- 28 Haziran 2011
- 59.329
- 149.719
Canım yasoommm çok teşekkür ederimOyyy oyyy oyy, iştah açıcı görsel şölen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yasoommm çok teşekkür ederimOyyy oyyy oyy, iştah açıcı görsel şölen
Çok teşekkürler canım Allah razi olsunEllerine sağlık harika gözüküyor
Yaaa ne güzel bir tabir olmuş böyle gerçekten tek tek işlemek istedim canim merviskom ,çok teşekkür ederim canım benimOoo sosyalimmm döktürmüşsün bu nedir ya tablo yapmıssın meyveleri ilmek ilmek işlemişsin emeğine sağlık başarılar yavru kuş
Minnak kuzum çok teşekkür ederim Allah razı olsunMuhteşem olmusssss ellerine sağlık canım benim
Canım negocum çok teşekkür ederim, fincanım çok kıymetli bir hediye kkdaHarika görünüyor bayıldım
Fincanda şahane
Elinize sağlık.
Kuzuummmmm çok teşekkür ederim Allah razı olsunEllerine sağlık canım
Canım pareciimm sekerpareciimm güzel kalbini yirim, çok teşekkür ederim bitanemSosyalim bitanem bu ne bu neeeeeee
Yavrummm taplo gibi olmuş ellerine sağlık ❣❣❤❤
Harika görünüyor ⚘❣
Canım hemsosuuuuu çok teşekkür ederim Allah razı olsunEllerine sağlık hemşom çok güzel görünüyor yarismada bol şanslar
Yaaa çok mutlu olurum canım benim çok incesinEstağfurullah gerçekten... bu üst süslemeyi mayveli pasta isteyen olursa kullanacağım mutlaka...hem göze hem gönle hitap ediyor
Yaa benim kuzularimin anası gelmiş, yirim Allah razı olsun canimmmSenin gibi cıvıl cıvıl bir pasta olmuş
Eline emeğine sağlık kirazlım
Sende iyi ki varsın canımCanım nevoşum iyi ki varsın
Beynini yediğim halde sabreden başka sabırlı biri daha yok,senden başka nevoşumSende iyi ki varsın canım
Canımsın hep yanındayımBeynini yediğim halde sabreden başka sabırlı biri daha yok,senden başka nevoşum
Canım hemsosuuuuu çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Yaaa çok mutlu olurum canım benim çok incesin
Canım benim çok teşekkür ederim, küçük civcikide senide çok öperimEllerine sağlık çok güzel gözüküyor
Yaa çok teşekkür ederizCanım benim çok teşekkür ederim, küçük civcikide senide çok öperim