- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
suan okadar kotu hissediyorumki...esim olacak insan buldugum guzel bir ise gondermedi beni..ama bole bir hakki nasil olur ya..evliyiz diye bogun egiyoruz allahim kac gundur kalbim aciyor cunku elim kolum baglandi ve bugun onun yuzunden is gorusmesine gidemedim..kafa tutamam kizim cok etkilenir buyuk kavga cikinca ..aileler karisir falan bi kez daha kaldiramayabilirim..isin kotusu babamda bana sahip cikcana esime destek oluyor..kocandir dinle diyor..onu dinleye dinleye 30 yasina geldim ve simdiye kadar kendi parami kazanamadim ustelik kenndi maasi da aaz ve kiradayiz..bana harclikda veremiyor..istemiyorum da kimsenin parasini..ama kendi kazanmama nasil emgel olur..suan delirmis vaziyetteyim napicami bilmiyorum...karsi oldugu is kuaforluk ..diger islere girsem sabah 9 aksam 6 falan ole seylere karsi degil aslinda daha once calistim farkli sekyorlerde ama icim istemedi ciktim..kuaforluge cok yatkinim makyozluk yapiyorum kenndi capimda..cok istiyorum buluyorum da is..ama ben bulunca tutusuyor..nefrey ediyorum suanda ondan..birazdan kizim uyuduuktan sora bosanmak istedimi soylucem..aslinda buna da cesretim yok ama sirf belki kaybetme korkusuuyla ozgurlumu geri verir diye...bu cuml3 bile nekdar agir...bolbol dua ediyorum allah bizi ozgur yaratmisken bu sahsiyetlerle evlendik diye neden ozgurlumuz kisiitlaniyor..kucuk bir ilcede geri kafali geri dusunceli ailelerin akrabalarin ve birde esin icinde bu dusuncelerle bogusuuyorum..ben kendi icimde cok.modern ve medeni dusunen bir insanim..esim ciksa karsima ben hobi olarak sahne almak istiyorim faln dese mesela saygi duyarim ve degisiklik olur diye sevinirim ya ..tek basima mucadele edemiyorum bu kadr insanla...en cok da zoruma giden benim hayallerimi elimden alip cocukla beni eve kapatip kendi de yatak idasinda ders calismasi...kendi hayallerine kosmasi....allahim cildiriiuorum bu dusunceyle kitaplarini yakasim geliyor suan ozgurlumi hayallerimi aldi cunku..sadece lanet ediyorum suan...yapayalnizim ve parasizim ve hapisim ozgurlugum elimden alinmis gibi hissediyorum bunun zindan dan bsska aciklamasi varmi....hayallerim vardi ehliyet alicaktim cocuguma her ne isterse alicakim para biriktirecektim bu evi degistirecektik ..ben biktim artik.cuma gunu buyuk bi sinava gircek kul hakkiyla xannetmiyorum kazanicani..bel napayim arkaxaslar...kuaforlukten vaz mi geceyim...satis danidmani falan olmak istemiyorum cynku ben 45 yasinda bile calisan olmak istiyorum simdi yatirim yapmassam ozaman ne islerfe calisacamki..kuafor dukkanimi acabikirdim halbuki o yaslarda rahay ederim...suan eczane hastane satis danismani gibi is bulsam sekreter muhabsebe olan onlara gondercek biliyorum..oyle isleti hem ben istemiyorum hem istesemfr beni almszlsr ofis programi bilenler aliniyor tecrune istiyor herkez hicbi tecrubem yok..elim yatkin makyozluk ve kuaforulyge.onun keygi icin severek yapicam isten vazmi gecicem...yogun calisma saatleri benide dusunduruyor ama napim herseyin zorlugu var..sabah 8 de orda olcan dukkanda...esimde evden 9 da cikiyor..onu sorun yapti en cok da ..once coccugu anneme birakicaz ki annemde eve uzak..ordan islere gecicez ki onun baslama saati benimkinden 1 bucuk saat sora..benn dolmusla gitsem hergun birsuri masraf.o cocugu ben tek basima nasil hazirlim birlikte yapsak daha iyi falan diyor ..zaten coccuk genelde agliyor uykuluyken beni istiyor..baya perisanlik olcak diyor.....napayim kizlar kim hakli sizcr...biseyler deyin bana nolur...