• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafayi yiycem artik nolur sonuna kadar okuyum

benımkide aynısı malaseff hep bana öyle karılı kocalı gezmelere gıtmeyın sonuçta geçsınız bırbırınızde gözunuz kalır derdi (yanı arkadaşımın kocası banaa bakarmış benım kocam arkadaşıma böyle saçma sapan düşünceler ) ve sonunda yıldırdı artık öyle eşimle bırlıkte arkadaş gezmesıne gıtmıyoruz .bazen arkadaşlarım yalnız geliyor gunduzleri yanı ayda bır bile değil aslındaa ama alt katta oturmamamız için elinden geleni yapıyorr (altlı üstlü oturuyoruzda)geçen uzun yıllar görüşmediğim bır arkadaşım geldii bende oğlum yalnız yemek yemıyor dıye aşağıda yedırıyordum bi baktım arkadaşım daha üstünü çıkarmadan kahve yapmaya başlamış hep ben yaparım normalde kahveyı ama çıkmayalım dıye yukarııı sonuçta kahveyı bırakıp çıkamayızya ama bende cin fikirlii ayyy oğlum altınımı kırlettın yukarı çıkayımda yıkayalım kahvelerıde alalım s oğumasın dedım çıktık yukarı bu arada kv. yalnız değil kp.derde evde yanıı :7::7::7::7:

anlayışsız insanları hiç anlamıyorum bırakıyım gençler kendi aralarında otursun diyeceği yerde kurulup kalıyor böyle.bence bi daha böyle bi olay olduğu zaman ne gündüz ne de akşam misfirler geleceği zaman bişey söyleme ama k.valideni yaşına göre birileri falan geldiği zaman çağırırsın onun dışında manasız....

bizde 1.5 yıldır altlı üstlü oturuyoruz arkadaşlarımızı çağırdığımızda onları çağırmıyoruz çünkü kafa dengi değiller onlarda gelmiyorlar ama gündüz ben evdeyim arkadaşlarım falan geldiğinde birşey sormak için geliyormuş gibi yapar bende kızlar var oturuyoruz diyorum biraz girer içeri yarım saat falan oturur sonra gider aynı apartmanda oturulduğunda kesinlikle başta işi sıkı tutmak gerektiğini düşünüyorum çok tafiz vermemek gerekiyor

Back
X