- Konu Sahibi denizkizi48
Kizlar ben ne yapicam sasirdim artik. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz 3 yillik evliyim. Ev gezmelerine hep kayinvalidemle gidiyorum. Onsuz kimseyle gorusmuyorum gurbette oldugum icin zaten kimseyi tanimiyordum ilk geldigim zamanlar. Ama 3 yil icinde yasima uygun insanlar tanidim. Esimin arkadas cevrsi de var iyi kotu. Esim bu kis artik aksam oturmalari yapalim arkadaslarimizla dedi. Esleriyle tanisirsin gider gelirsin sende gunduzleride istersen dedi arkadas edinirsin dedi. Iyi dedim ama annesinin yapacaklarinida onceden tahmin ediyorum. Neyse once biz gittik bi arkadaslarina. Tabi kayinvalidem sasirdi ama bisey diyemedi. Ertesi gunu gittigimiz arkadasin hanimina bi bahane bulmaya calisti ama olmadi. Dun aksam da ben cagirdim onlari. Hazirliklarimi yaptim guzelce. Ama hic kayinvalideme sizde gelin demedim. Esimde bana sen de kibarlik olsun zaten gelmezler dedi. Misafirlerim geldi arkadan kaynanam geldi girdi iceri. Biraz hosbes eder gider belki dedim. Yalandan kalkar gibi etti sonra misfirlerimiz otur teyze deyince hemen oturdu kadin yaaa. Benim sinir katsayilarim artti tabi. E bari gidip babami cagirayim oda gelsin dedim. Cikip kayinpederimi de cagirdim. Be kenarda esim kenarda misafirlerimizin ykininda oturdular tum aksam. Belki cay icip giderler kbarlik ederler dedim. Yok cay meyve ikramlik ne varsa misafir gibi yedi icti onlarla beraberde ciktilar yukari. Kayinvalidemin amaci ben kimseyle yalniz gorusmeyeyim diyalog kurmayayim. Gozumu actirmayacak aklinca. Sinirim hala gecmis degil. Beni anlayan benim gibi olan varmi kizlar bi akil verin bana nolur