Kafayı yemek üzereyim !!

merhaba, kilo alma konusunda protein bazlı gıda takviyesi öneririm.Mutlaka işe yarar.Hiç kilo alamayan etrafımda bir çok kişi bu sayede kio aldılar.Ne kadar kilo alınacağı bünyeye bağlı olmakla birlikte çok güzel sonuçlar veriyor.

o nasıl oluyor anlamadım?

boy ve kilon kaçtı senin? bendensin galiba düşünceler falan .. herşeyi denedin mi?

bu tahini nasıl yiyecem? nelerle karıstırabilirim yani sadece tek olarak mide kaldırıyor tadı ?

tahin pekmezin kilo aldırdığını annem de söylüyor..tadı ağır gelir diye hiç denemedim bende.tahin helvası yiyorum biftek yemişsin gibi oluyomuş öyle diyorlar

tahin pekmezin kilo aldırdığını annem de söylüyor..tadı ağır gelir diye hiç denemedim bende.tahin helvası yiyorum biftek yemişsin gibi oluyomuş öyle diyorlar

allah allah ben pekmezi severim çok ta yerm ama tahinli pek yemem denicem bakalım tahin ve tahinli herşeyi .. bugun anneme tahinli çörek yaptırdım umarım işe yarar..

Loş ışıkta uyumak kilo aldırıyor! demişler nasıl bir saçmalıktır anlamadım :)) yapanlar varmıymış bari ?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…