- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
Buradakiler ne yapabilir ne diyebilir ki o zaman?2 gün sonra vazgeçip eskiye dönüyorum..
Yapılacak şeyler belli, doktor diyetisyen spor vs, gerisi yapıp yapmamana kalmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buradakiler ne yapabilir ne diyebilir ki o zaman?2 gün sonra vazgeçip eskiye dönüyorum..
hangi hap ooooooİnsülin direnciniz vardır muhtemelen pcosluysanız . Doktora gidin tahlillere göre şeker hapı verir ve gerçekten kilo verdiren bir hap
İştah kapatıp, bağırsakları çok hızlı çalıştırıyor
hangi hap oooooo
Öyle hapların ismi verilmez Üzgünüm Keşke hepimiz için olsa sihirli gibi
Yemegi kes ve yürü iraden yoksa sana hicbir diyetisyende yardımcı olamaz. Ben 55 kilo olsam 1 ay şu ile beslenirim sana öyle diyim ve anneyim. Bu sana hırs olsun. Eğer diyete karar verirsem sana guvendiğim bir çayı önereceğim özelden. Yemeği azat 3 ay bu çayı iç -30 kg uçağak ilk etapta. Emin ol sağlığın için de kilo sana çok ariza çıkaracak,giydiğin kıyafet yakismayacak bikere..zayıflayıp kıyafetlerin yakıştığını görünce keşke daha önce başlasaydım diyeceksin. Hirs yapman gerekiyor
Naçizane bir fikrimi paylaşmak istiyorum. Siz bir annesiniz ve genç bir kadına sadece su ile beslenmek, zayıflama çayları içmek gibi sağlıkla uzaktan yakından alakası olmayan yöntemler öneriyorsunuz. "Giydiğin kıyafet yakışmayacak" gibi zaten bunalımda olan bir insanı daha da bunalıma sokacak yorumlar yapıyorsunuz. Bunu kesinlikle doğru bulmuyorum. Lütfen siz de üzerine bir düşünün.
Sadece su ile beslenmelisin mi yazmışım, önce okuduğunuzu anlayın lütfen.Ben kendi yaptığımdan bahsediyorum tabiki sadece su ile besleniyorum işin mubaglasi o dikkat ediyorum.Bilimsel yanıt mi verecektik buraya fikir almak için yazıyor, aksi halde direkt doktora giderdin evet hırsa ihtiyacı var ve kendisi de farkında asla kırdığımi da düşünmüyorum,gerçekleri söylemek yalandan avutmaktan çok daha iyi.Kendi bu durumdan rahatsızsiz ki buraya yazmış, 90 kusur kilosundan memnun olsa tabiki bunu yazmam kgsundan memnun olan birine yazılmaz zaten durduk yere umarim anladiniz
Önce bir endokrin uzmanina görünün eksik mineralleriniz varsa, ya da troid sorununuz da eklenirse kiloyu cok etkiliyor. Sonuca gore sizi yonlendirir zaten.Kendime alakalı problemlerim var.. mutlu değilim özgüvenli hissetmiyorum. Özellikle kilom bunda çok etkili. Artık eşim, çevrem, ailem yani herkes kilomu dile getirir oldu.. 1.70 boyunda 92 kiloyum yazmaya bile utanıyorum..Daha 25 yaşındayım ki kendimi bildim bileli kiloluydum ama bu kadarı hiç görmemiştim.. Hep başlayıp yarım bırakıyorum, yaşadığım psikolojik baskıyı anlatmıyorum bile ama artık çok yoruldum motive olup şu kilomdan kurtulup hayatıma devam etmek istiyorum lütfen bana yardım edin….
Kızlar pko dan dolayı kilo alıyorum yani almaya elverişliyim….
Süper geldi şu yorum ya harikasınboylu poslu kızsın bi 20 kilo versen yeter, hürrem gibi olursun ne güzel. ben çok seviyorum böyle hükümet gibi kadınları. ben de balık etliyim ancak kısa boyluyum. kilomu da çok seviyorum kendime yakıştırıyorum. bence 20 -25 kilo fazlalık bir şey değil. halledersin merak etme.