kafayı yemek üzereyim..herşey benim yüzümden oldu.

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Kızlar çok kötü bir derdim var (
sevgilimle buluşmuştuk evin yakınlarında bıraktı beni özledim son kez sarılmak istedim babam vardı kırtasiyeye gidiyorum dedim .. tamam dedi.. kırtasiyeye gtmeden aşşağı sokağa döndm babam görmüş onunla knuşuyordum arkamı bir döndüm babam orda gel dedi gittim bu kim dedi arkadaşımın arkadaşı dedim sonra bağırdı o kim dedi arkadaşımın arkadaşı dedim..o geldi hayrdır dayı dedi benim kızımla ne işin var dedi babam ona o da arkadaşımın arkadaşı dedi babam git dedi ona o gitmek zorunda kaldı ben de kırtasiyeye gdicektim dedim eve git ben alırm dedi eve geldim koşarak .. sonra benimkini aradım.. sonra babam geldi kimdi dedi söyledim anneme de söylemiş annem geldi anneme ben direk anlattm babam yanlş anladı arkadaşa selam da veremiyoruz falan dedim abartıyorsunuz dedim.. o gün kapandı konu dün de anem edi o çocukla çıkıyormusun çıkmıyormusun doğru söyle falan çıkmıyorum dedim babama da bağırdım yeter artık abartıyorsunz bişiyi falan gitti sonra babam.. bugün annnem bakalım izin verecekmi vermeyecekmi denemek için arkadaşa gidebilir miyim diye izin istedim arkadaşlarınla hiçbiryere gidemezsin dedi..
bundan snra ne olacak ben nasıl görüşeceğim sevgilmlee çok zor durumdayızz (

Annene uygun bir dille anlat
o babanı kandırır (nasıl diye sorma...)

Son düzenleme:
Annene uygun bir dille anlat
o babanı kandırır (nasıl diye sorma...)

olmaz sevgilim annenedde söyleme diyor annemde katı hiç izin vermez o zaman daha beter olur gerçi zaten hiç izin bermiyor ne kadar sürr bu zaman yaa off

Son düzenleme:
ah tatlım hepimizin geçtiği yollar bunlar dert etme kendine. sen bir süre suyuna git babanın, izin falanda isteme bu ara. sonra annene çok üzüldüğünü yanlış bişey yapmadığını falan anlat. o babanla konuşup ikna edecektir. bence şu an senin babanla konuşman çok doğru olmayabilir. erkek arkadaşında sana gerçekten değer veriyorsa anlayış gösterecektir bu geçici sıkıyönetim durumuna

ailenn haklı eğer ben olmasaydımda başkası olsaydı sana izin verseler yanlş yapıyor olurdun ama benim böyle olduğumu bilemezler onlar seni korumak istiyorlar bekleyeeğiz başka ççaremiz yok gerçekten battık ama onların yaptığı küçük ilişkileri bitirir.. şuan yaptıkları hiçbişeye yaramaz 1 senede göremesem yine seninle olurum dedi..
ama işte göremememk çok zor..ona böylesne ihtiyacım varken onsuz kalmak zor

bence zamana bırak hiç konuyu açma evde zamanla herşey normale döner,arkadaşınlada biraz telefonda görüşürsünüz inş herşey en kısa zamanda düzelir canım

senin annende benimki gibiyse hiç konuşma

ben geçen gün anneme gittim güzelce söyledm anne böyle böyle bi durum var bn erkek arkadşmla sinemaya gidicem haftasonu dedim babama bişi söyle lütfen gizli saklı yapmak istemiyorum seninde haberin olsun istedim dedim.

annem ne yapmş gitmiş babama yetiştirmiş. sonuç ne mi oldu. ben sinemaya falan gidemedim. bundan sonrada ne anneme ne aileden başkasına o tür konuları açmıcam bile.
benden sana tavsiye annen anlayışlı biriyse konuş onunla

ya sorma ne anllayış ne anlayış canım yaa o da aynı hiçbiryere gidemezsin dedi evde otur deedi.. baban gönderme dedi diyo.. kavga ettik.

ahhh tatlım yardım sever bir dosta ihtiyacın var sanırım. kız kardeşin flan var mı böyle durumlarda işe yarıycaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…